Vláda projedná parametry tendru na nový systém čerpání peněz z EU

11.07.2012 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 11. července (ČTK) - Vláda na svém dnešním zasedání projedná mimo jiné základní parametry tendru na nový monitorovací systém, který bude od roku 2014 zajišťovat čerpání peněz z evropských fondů. Tendr připravuje ministerstvo pro místní rozvoj (MMR), předpokládaná hodnota zakázky je 944 milionů korun.

Jako základní hodnotící kritérium byla stanovena ekonomická výhodnost nabídky, uvedla mluvčí ministerstva Jana Jabůrková. Dílčími hodnotícími kritérii jsou cena, kvalita a technická úroveň nabízeného řešení. "Po schválení základních parametrů vládou MMR ČR dokončí zadávací dokumentaci a předpokládá v nejbližším období zahájení zadávacího řízení," dodala.

Dále se bude kabinet zabývat poslaneckým návrhem novely o pojišťovnictví či stanovením bližších podmínek při provádění opatření společné organizace trhu s vínem. Na stole budou mít ministři i zprávu o vývoji malého a středního podnikání a jeho podpoře v roce 2011 a zprávu o stavu zemědělství ČR a o stavu lesa a lesního hospodářství ČR v roce 2011.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK