Ernst and Young : audit společnosti FINANCE.EU před plánovaným vstupem investorů dopadl na výbornou

10.07.2001 | , Finance.cz
Press centrum


Ve společnosti FINANCE.EU byl proveden finanční audit renomovanou auditorskou společností Ernst and Young. Společnost Ernst and Young uzavřela tento finanční audit hodnocením ,,BEZ VÝHRAD“. Zatím stále není rozhodnuto, zda do společnosti FINANCE.EU vstoupí zahraniční investoři přímo nebo prostřednictvím IPO na frankfurtském Neue Marktu. Vstup zahraničních investorů je plánován na období podzimu 2001.

V současné době jedná management FINANCE.EU společně s partnerskou švýcarskou investiční bankou Altium Capital v Curychu s potenciálními investory. Vedle příprav na vstup investorů plní společnost nadále plán zahraniční expanze. V lednu tohoto roku expandovala na Slovensko prostřednictvím svých dceřinných společností FINANCE.SK (www.finance.sk) a ROFIS (offline prodej finančních produktů). V blízké době otevře své pobočky v Polsku a Maďarsku.

Atraktivita společnosti FINANCE.EU pro případné investory spočívá především v tom, že obchodní model společnosti FINANCE.EU je postaven na synergii online a offline aktivit. Příkladem může být prodej finančních produktů na serveru www.finance.cz a následný servis prostřednictvím obchodních zástupců společnosti RoFis.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum