Webové stránky FINANCE.CZ dnes překročily o 72% svoji obvyklou návštěvnost

06.09.2000 | , Finance.cz
Press centrum


Webové stránky FINANCE.CZ, které poskytují nezávislé finanční zpravodajství a poradenství a jejichž nová podoba byla spuštěna dne 4.9.2000, zaznamenaly velký zájem uživatelů českého internetu. V průběhu včerejšího dne zaznamenala domovská stránka www.finance.cz 3 878 přístupů. Oproti červnu 2000, kdy domovská stránka zaznamenala v průměru 2 253 přístupů (dle iAudit) je to tedy nárůst o 72%.

Návštěvnost našich webových stránek FINANCE.CZ dokazuje, že nová struktura stránek, nový systém vyhledávání informací a nový design je správným krokem k ideálnímu nezávislému finančnímu serveru. Ten by podle nás měl být nejen bohatý na informační zdroje, ale především srozumitelný a jednoduchý v ovládání a vyhledávání informací. Maximálně jsme využili možností internetu jako komunikačního média a naše úsilí se vyplatilo“ řekl ke včerejší návštěvnosti stránek Ing. Marek Polan, jednatel společnosti FINANCE.CZ.

Společnost FINANCE.CZ, která provozuje stejnojmenné stránky, byla založena v roce 1997. Společnost je vlastněna českými vlastníky.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum