Pojištění zavazadel není na škodu

04.04.2005 | , Finance.cz
POJIŠTĚNÍ


Dvě třetiny čtenářů při cestě do zahraničí uzavírá pojištění zavazadel. To je výsledek ankety umístěné na našich stránkách. V ní jsme se čtenářů ptali právě na využívání tohoto produktu.

Cestovní pojištění patří do základní nabídky komerčních pojišťoven. Ať už se chystáte na dovolenou či pracovní cestu, do končin méně či více vzdálených, chceme-li se vyhnout možným nepříjemnostem, jeho uzavření by mělo být samozřejmostí. Mezi základní součásti tohoto druhu pojištění patří i pojištění zavazadel. Jde o pojištění, které kryje škody na osobních věcech způsobené živelní událostí, odcizením, loupežným přepadením, atd. A právě na uzavření pojištění zavazadel v případě cesty do ciziny, jsme se ptali našich čtenářů.

Sjednáváte si při cestě do ciziny pojištění zavazadel?
Ano, vždy 34 %
Občas, záleží kam cestuji 32 %
Ne, nikdy 35 %

Z výsledků ankety je zřejmá rovnoměrnost odpovědí - 34 % hlasujícíhc pojištění zavazdel neuzavírá, 32 % uzavírá pojištění s ohledem na cíl cesty a pro 34 % hlasujících je uzavření pojištění zavazadel samozřejmostí.

Na domovské stránce sekce Pojištění je pro vás připravena anketa nová. Tentokrát se ptáme, zda máte uzavřeno havarijní pojištění.

Autor článku

Lukáš Buřík  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ