AUTOSALON BRNO 2005 zaznamenává rekordní návštěvnost

08.06.2005 | , BVV
Tiskové zprávy


Po celé čtyři dny dosavadního průběhu letošní největší přehlídky osobních automobilů ve střední a východní Evropě – AUTOSALONU BRNO 2005 proudí branami výstavního areálu rekordní množství návštěvníků. Za tyto čtyři dny jimi prošlo více než sto tisíc.

Naleštění krasavci na čtyřech kolech, ale také bohatý doprovodný program dokázaly za uplynulé čtyři dny přilákat desítky tisíc příchozích. Řada z nich využila AUTOSALON jako místo, kde se prezentuje prakticky celá nabídka na našem trhu motorových vozidel a využili tak nejen možnosti získat základní informace, ale především si zde mohou vytvořit ucelený obrázek o vybraném segmentu automobilů.

Před dovolenou uvažujeme o zakoupení nového auta, a tak jsme s manželkou využili možnosti přijet do Brna na AUTOSALON a udělali si zde jakýsi průzkum trhu, co se vlastně nabízí. Uvažovali jsme původně o Fabii, ale když jsme zde viděli v této kategorii aut nabídku i od jiných značek, budeme se muset ještě rozmyslet. Nabídka je v této kategorii opravdu pestrá, a také financování je u řady značek celkem příznivé,“  řekl nám pan Roman Navrátil z Ostravy.

A takovýchto návštěvníků jsme zde potkávali celou řadu. Obnova vozového parku je u nás stále nedostatečná a prodeje nových vozidel stoupají poměrně pomalu. Také to je jedním z důvodů, proč dovozci a výrobci automobilů přicházejí společně s finančními institucemi s nabídkou vozidel a také  jejich financováním, na které již může velká řada našich motoristů dosáhnout. Tento trend se odráží právě i ve zvýšeném zájmu o letošní AUTOSALON ze strany návštěvníků.

Ale nejen výše uvedené je jediným lákadlem pro návštěvu AUTOSALONU BRNO 2005. Své si zde najde prakticky každý, koho motorová vozidla a vše co s nimi souvisí zajímá. „Již od dětství mne auta lákají. Rád se i jen podívám na vozy, které si asi v životě nikdy nebudu moci pořídit. Vždyť se koukněte na to jaká je to krása, když někdo umí dotáhnout design do všech detailů,“ svěřil se nám pan Oldřich Zamrzla z Brna v pavilonu „D“, který je zasvěcen tuningu a prezentují se zde značky a vozy, které jste dosud na našich výstavách neměli šanci zahlédnout.

AUTOSALON BRNO 2005 však nabízí kromě vlastních finálních výrobků – tedy automobilů, ještě další lákadla, ať jsou to doprovodné programy pro děti, semináře a konference pro odborníky z celé široké oblasti dotýkající se problematiky automobilového průmyslu a provozu vozidel, ukázky bezpečné jízdy, najdete zde i novinky z oblasti autoopravárenství a mnohé další

Neváhejte proto a vypravte se do Brna na AUTOSALON 2005. Máte k tomu ještě šanci do tohoto čtvrtka 9.6.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy