CAC Leasing získal ocenění Zlatá koruna v kategorii leasing pro podnikatele

13.06.2005 | , CAC Leasing
Tiskové zprávy


8. června 2005 CAC LEASING získal ocenění pro nejlepší finanční produkty roku, Zlatá koruna 2005.  Více než 100 finanční expertů a ekonomických publicistů udělilo Zlatou korunu 2005 CAC LEASING - produktu Leasing nemovitostí, který je zařazen v kategorii Leasing pro podnikatele.

Leasing nemovitostí nabízí společnost CAC LEASING od prosince minulého roku a stala se tak největší univerzální leasingovou společností na českém trhu. Vedle leasingu dopravních prostředků, strojů a technologií zaujímá leasing nemovitostí stále silnější pozici.

Ocenění Zlatá koruna 2005 je pro mě důkazem, že vstup CAC LEASING na trh nemovitostí byl správným řešením. Tento strategický krok nám umožní efektivně se rozvíjet a nadále zkvalitňovat nabídku našich služeb“, komentuje zisk ocenění Christoph Greussing, předseda představenstva společnosti CAC LEASING.

CAC LEASING nabízí leasing nemovitostí od prosince 2004, po spojení se sesterskou společností HVB Leasing. „Doposud jsme realizovali více než 80 realitních projektů, a to jak jednotlivých budov, tak i jejich komplexů v podobě nákupních středisek, kancelářských budov, průmyslových objektů, apod. Firmám tak můžeme zprostředkovat nejen financování, ale i přístup k rozsáhlým zkušenostem s výstavbou,“ přibližuje leasing nemovitostí Friedrich Trumminger, náměstek pro úsek leasingu nemovitostí společnosti CAC LEASING.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy