Prvním strategickým partnerem AEGON Pojišťovny je Broker Trust

05.08.2005 | , AEGON
Tiskové zprávy


Životní pojišťovna AEGON Pojišťovna, a.s., dnes představila svého prvního strategického partnera pro oblast celé České republiky. Jedná se o společnost Broker Trust, která poskytuje zázemí a servis v oblasti finančního poradenství menším a středním firmám. Od partnerství si obě společnosti slibují především rozšíření obchodních aktivit a zvýšení dostupnosti služeb pro stávající i potenciální klienty.

Broker Trust se tak stal vůbec prvním celorepublikovým strategickým partnerem AEGON Pojišťovny pro distribuci produktů životního pojištění a vedle čtyř nedávno představených výhradních regionálních partnerů je v pořadí pátou společností, které se bude týkat zvýšená podpora ze strany pojišťovny. Ta bude spočívat zejména ve společných marketingových aktivitách, školení či každodenních konzultacích.

S vybranými obchodními partnery budeme spolupracovat i při přípravě našich dalších projektů. Partnery zveme k účasti na pilotních projektech, které souvisí s novými službami, konzultujeme s nimi přípravu nových produktů a podobně,“ uvedl Pavel Doubek, ředitel úseku externí distribuce AEGON Pojišťovny. „Při jejich výběru se řídíme náročnými kritérii, jejichž splnění umožní realizovat naší spolupráci na vysoké kvalitativní úrovni, což bude do budoucna přínosem především pro naše klienty,“ dodal Doubek.

Akciová společnost Broker Trust je výjimečná tím, že umožňuje svým partnerům pracovat s podmínkami a podporou velké společnosti a přitom zůstat zcela nezávislými. V současné době je partnerem Broker Trust 145 firem, které sdružují přes 700 finančních poradců a zprostředkovatelů. Zájem partnerů o jedinečný obchodní model a atraktivní nabídku produktů a služeb roste. Meziroční nárůst obratu v prvním pololetí 2005 činil více než 200%.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy