Živnostenská banka nabízí Studentské konto

16.08.2005 | , Živnostenská Banka
Tiskové zprávy


Živnostenská banka s platností od 15. srpna 2005 rozšiřuje portfolio svých produktů o Studentské konto. Studentské konto nabízí mladým lidem ve věku od 15 do 30 let  komplexní balíček nejčastěji využívaných bankovních služeb včetně mezinárodní platební karty a karty ITIC opravňující k čerpání zajímavých slev při cestování v České republice i v zahraničí.

Studentským kontem chceme oslovit zejména studenty středních a vysokých škol, kteří potřebují pro svůj život jednoduchý bankovní účet a hledají další výhody, které odpovídají jejich životnímu stylu a jejich potřebám,“ řekla Helena Suchánková, ředitelka odboru vývoje produktů a řízení segmentů Živnostenské banky.

Studentské konto nabízí za 19,- Kč měsíčně kromě běžného účtu navíc čipovou platební kartu Maestro nebo kartu Visa Electron, 2 kanály přímého bankovnictví (NetBanku a MiniBanku), zasílání až 5 SMS zpráv o stavu účtu zdarma, čtvrtletní výpis zasílaný poštou, neomezený počet výběrů z bankomatů ŽB a 1 výběr v měsíci z cizího bankomatu zdarma. Součástí Studentského konta je neomezený počet příchozích plateb zdarma, bez poplatku je také zřízení, změna nebo zrušení trvalých platebních příkazů a inkas prostřednictvím přímého bankovnictví. Běžný účet Studentského konta je zvýhodněn úrokovou sazbou, která je o 0,5 % vyšší než standardní sazba u klasického běžného účtu. Studentům nad 18 let banka v rámci Studentského konta nabízí zdarma zřízení a vedení kontokorentu do výše 5000,- Kč bez jakéhokoli scoringu.

Podmínkou získání Studentského konta je předložení potvrzení o studiu.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy