GE Money Bank nabízí znovu Půjčky v akci – nyní s možností odkladu splátek

07.09.2005 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Na počátku podzimu představila GE Money Bank několik novinek u svých úvěrů. Od 6. září až do konce prosince 2005 mohou zájemci opět využít nabídky „Půjček v akci“. V rámci ní mohou žadatelé získat Expres půjčku ve výši 50, 70 a 90 tisíc Kč se splatností 72 měsíců s garantovanými splátkami. Novinkou je možnost odkladu splátek úvěru bez úročení jistiny, což zatím žádná jiná česká banka nenabízí.

Nabídka Půjček v akci probíhala již na jaře a setkala se s obrovským zájmem klientů. Díky svému nastavením jde o úvěr, který je dostupný a výhodný – klíčová je přitom nízká měsíční splátka, kterou garantujeme všem žadatelům, jimž bude půjčka schválena,“ řekla Veronika Karlišová, manažerka spotřebitelských úvěrů GE Money Bank. „V rámci současné akce jsme představili novinku, která úvěr ještě zatraktivňuje – možnost začít úvěr splácet až za čtyři měsíce. Klienti mohou využít i nedávno představenou možnost zvolit si datum splátek,“ dodala.

Nabídka „Půjčky v akci“
• Expres půjčka ve výši 50 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 999 Kč
• Expres půjčka ve výši 70 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 1399 Kč
• Expres půjčka ve výši 90 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 1799 Kč

Právě nabídka „Půjček v akci“, která probíhala od března do května, pozitivně ovlivnila výsledky Expres půjček v prvním pololetí letošního roku. Celkem GE Money Bank v prvních šesti měsících roku poskytla 90 tisíc nových půjček v objemu téměř 5,2 miliardy Kč – celkové portfolio tak představovalo 15,2 miliardy Kč.


MOŽNOST ODKLADU SPLÁTEK – BEZ ÚROKŮ

V rámci současné nabídky „Půjček v akci“ mohou klienti získat také možnost začít svůj úvěr splácet až za čtyři měsíce. Po tuto dobu přitom není jistina úročena. „Jde o další inovativní krok GE Money Bank – odklad splátek s úrokovou sazbou 0 % p.a. žádná jiná banka na českém trhu nenabízí,“ uvedla Veronika Karlišová. „Očekáváme, že zejména u klientů, kteří si budou brát úvěr v předvánočním období, se nabídka odkladu splátek setká se zájmem,“ podotkla.


VOLBA DATA SPLÁTKY

Další inovací, kterou banka představila již v červenci, je možnost volby data pravidelné splátky úvěru. Tuto možnost mají všichni klienti při uzavírání Expres půjčky, tedy nejen v rámci nabídky „Půjček v akci“. Klienti si díky tomu mohou nastavit takový termín, který např. navazuje na jejich pravidelný příjem na účet.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy