NEXTRA podporuje podnikatele

08.09.2005 | , Nextra
Tiskové zprávy


Společnost NEXTRA, která je jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů ADSL služeb na českém trhu, se stala partnerem Podnikatelského setkání Jihomoravského kraje, kde bude 8. září 2005 rovněž prezentovat své možnosti v oblasti telekomunikací. NEXTRA umožní zástupcům podnikatelské obce z Jižní Moravy seznámit se s nejmodernějšími formami komunikace.

Jihomoravským podnikatelům chceme poskytnout informace z oblasti telekomunikací a jsme si jisti, že je nabídka připojení k vysokorychlostnímu internetu, hlasových služeb či VPN (virtuální privátní sítě) osloví,“ komentuje setkání Petr Pacas, obchodní ředitel společnosti Nextra. „Naše služby jsou svoji kvalitou určeny i pro nejnáročnější firemní klientelu a její profesionální potřeby,“ doplňuje Pacas.

Podnikatelské setkání v Jihomoravském kraji je organizováno nakladatelstvím Stanford ve spolupráci s krajskou hospodářskou komorou pod záštitou hejtmana Jihomoravského kraje. Budou zde přednesena aktuální témata podpory firem v regionu, jako například grantová schémata podpory malých a středních firem. Podnikatelské setkání v Brně si klade za cíl zprostředkovat setkání se zástupci podnikatelského týdeníku, krajské samosprávy a hospodářské komory. Setkání poskytuje prostor pro navázání nových obchodních kontaktů přímo v regionu. Další Podnikatelská setkání, jejichž partnerem bude Nextra i nadále, se uskuteční 22.9. v Jihlavě, 26.10. v Ostravě, 10.11. v Olomouci a 1.12. v Hradci Králové.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy