Poštovní spořitelna nabízí postžirový účet na půl roku bez poplatků

15.09.2005 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna jako banka s dlouhodobě nejvýhodnějšími poplatky na trhu přichází s další výhodou – poplatkovými prázdninami. Klientům, kteří si otevřou postžirový účet v době mezi 15. zářím a 15. říjnem, odpustí Poštovní spořitelna poplatky na příštího půl roku. Zdarma tak získají vedení účtu, výpisy a většinu transakcí.

Postžiro Poštovní spořitelny je velmi dostupný účet s širokou variabilitou. Nyní je navíc ještě výhodnější. „V rámci kampaně jsme chtěli nabídnou možnost vyzkoušet si kvalitu našich služeb půl roku zdarma. Klienti, kteří si otevřou postžirový účet v období mezi 15. zářím a 15. říjnem, získají na půl roku účet, u nějž nebudou platit ani za vedení ani za výpisy z účtu. Zdarma nabídneme také většinu transakcí,“ uvedl Miroslav Seidl, ředitel obchodu Poštovní spořitelny. „V současnosti vedeme bezmála milion postžirových účtů. Tento produkt je tedy možné zařadit mezi nejpopulárnější běžné účty na českém bankovním trhu,“ dodal.

Postžirový účet Poštovní spořitelny nabízí nejširší možnosti volby, jak jej ovládat. Klienti si mohou zvolit program, který jim nejvíce vyhovuje. K dispozici jim je 3300 pošt, 11 Finančních center Poštovní spořitelny či velmi výhodné kanály elektronického bankovnictví.

Všechny standardní funkce běžného účtu získají klienti s programem postžirového účtu Klasik. V programu Rodina získají klienti i mimo kampaň s poplatkovými prázdninami embosovanou platební kartu pro majitele účtu a další dvě karty pro disponenty zdarma, stejně jako zřízení a vedení povoleného přečerpání účtu. Program Elektron nabízí velmi výhodné poplatky za transakce prováděné přes kterýkoli kanál elektronického bankovnictví. Program Handicap je speciálně určen handicapovaným spoluobčanům a umožňuje jim získat běžný účet za velmi výhodných podmínek. Výrazně rostoucími programy jsou Junior a Mini, určené mladým klientům. Pro starší klienty je určen program Senior.

Většina klientů využívá nabídky programu Klasik. „Více než tři čtvrtiny klientů používají postžiro Klasik. To svědčí o tom, že postžiro je i v základním programu opravdu přístupný a kvalitní běžný účet,“ uvedl Miroslav Seidl.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy