Czech On Line nabídl volání za měsíční paušál bez hovorného

06.10.2005 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


PRAHA 6. října (ČTK) - Společnost Czech On Line, která vystupuje pod značkou Volný, začala jako první na trhu nabízet telefonování do tuzemských pevných sítí za měsíční paušál bez hovorného. Zákazník měsíčně zaplatí 475 korun nebo v případě firmy 832 korun a pak volá po ČR bezplatně bez omezení. Uvedli to zástupci firmy na dnešní tiskové konferenci.

Zákazník získá běžné telefonní číslo a může telefonovat zcela nezávisle na Českém Telecomu, uvedl marketingový ředitel Robert Fridrich. Služba je založena na internetové telefonii VoIP. K telefonování uživatel potřebuje připojení k internetu jako je ADSL či kabelová přípojka. Minimální rychlost je 128 kbit/s.

Czech On Line také oznámil sjednocení obchodních značek. Firemní klienti, kteří dosud používali produkty pod značkou Czech On Line, budou nyní stejně jako domácnosti využívat služby označené jako Volný.

Czech On Line působí na českém trhu deset let a je stoprocentně vlastněná Telekomem Austria. Loni zvýšila tržby o desetinu na 650 milionů korun.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK