Spotřebitelé zvolili nejoblíbenějším obchodníkem Delvitu

11.10.2005 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


PRAHA 11. října (ČTK) - Nejoblíbenějším obchodníkem roku 2005 se v hlasování veřejnosti stal obchodní řetězec Delvita. Průzkum firmy Incoma Research, která oslovila 1000 lidí, přiřkl titul Obchodník roku 2005 síti hobbymarketů OBI. Letos poprvé určovala nejlepší obchodníky v jednotlivých oborech veřejnost, loni měla výběr na starost odborná porota.

Generální ředitel GE Money Multiservis Charlie Coode dnes novinářům řekl, že obchodníci jsou tímto srovnáním kvality motivováni ke zvyšování standardu poskytovaných služeb. Soutěž již v předchozích dvou ročnících přijali za svou obchodníci, kteří se výsledky chlubí přímo na prodejnách i v propagačních materiálech.

"Spotřebitelé se tak mohou snadněji orientovat na trhu a použít označení GE Money Multiservis Obchodník roku 2005 jako cenné znamení prvotřídní kvality služeb a toho nejlepšího přístupu k zákazníkům," uvedl Coode.

Kromě Delvity a Obi v jednotlivých hodnocených oborech dále vynikl hypermarket Kaufland, supermarket Albert, prodejce nábytku Ikea, síť drogistických prodejen Teta, prodejce elektrozboží Okay, obchody s obuví Baťa, velkoobchod Makro Cash & Carry a internetový obchodník Internet Shops.

Loni se absolutním vítězem ankety o nejlepšího obchodníka stala společnost Tesco Stores ČR.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK