MoneyCard společnosti GE Money Multiservis nabízí před Vánocemi čtyřměsíční období bez úroků

31.10.2005 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


GE Money Multiservis přichází v předvánočním období s nabídkou čtyřměsíčního období s nulovým úročením u své kreditní karty MoneyCard. Na veškeré bezhotovostní transakce provedené novými kartami MoneyCard vydanými u obchodních partnerů společnosti GE Money Multiservis do konce letošního roku se bude vztahovat čtyřměsíční bezúročné období.

Od 20. října do 31. prosince 2005 nabízí GE Money Multiservis čtyřměsíční období s nulovým úročením u své kreditní karty MoneyCard. Tato nabídka se vztahuje na všechny bezhotovostní transakce provedené kartami vydanými v tomto období na obchodních místech téměř všech partnerů GE Money Multiservisu. Po vydání karty splácí klient každý měsíc alespoň minimální splátku (ve výši 5 % nebo 10 % z vyčerpané částky), dlužná částka se přitom úročí 0 %. Pokud klient nesplatí celou dlužnou částku do čtyř měsíců od data prvního nákupu, začne se částka úročit standardní úrokovou sazbou MoneyCard 1,65 % měsíčně.

Kreditní kartu MoneyCard je přitom možné získat na 300 obchodních místech partnerů spolupracujících se společností GE Money Multiservis. Pokud klient na obchodním místě o kartu požádá a jeho žádost přímo je schválena, získává dočasnou kartu určenou pro okamžitý nákup v hodnotě alespoň 5 000 Kč. Během dvou až tří týdnů je mu pak zaslána skutečná MoneyCard, kterou může využívat k dalším platbám.

„Kreditní karta je flexibilní a dostupný zdroj peněz. Věříme, že naše nabídka možnosti nulového úročení dlužné částky u MoneyCard přijde klientům vhod, protože rodinné rozpočty v předvánočním období jsou pod velkým tlakem,“ uvedl Charlie Coode, generální ředitel společnosti GE Money Multiservis.

„V současné době dochází k nárůstu využití splátkového prodeje během celého roku, klienti používají nákup na splátky stále častěji i v průběhu roku, nikoli jen v předvánočním období. Přesto očekáváme, že růst trhu splátkového prodeje bude nadále pokračovat a ve čtvrtém čtvrtletí dosáhne v meziročním srovnání 15 %,“ uvedl Jiří Pathy, předseda představenstva GE Money Multiservis.

Kreditní kartu MoneyCard je možné získat po předložení občanského průkazu, druhého dokladu totožnosti, dokladu pro ověření adresy a potvrzení o příjmu. Klient tak získá mezinárodně platnou kreditní kartu s úvěrovým rámcem 5 000 Kč až 75 000 Kč (pro úvěrový rámec nižší než 18 000 Kč přitom není nutné potvrzení o příjmu předkládat). Karta je využitelná k platbám u všech obchodníků přijímajících karty Maestro, je s ní rovněž možné vybírat hotovost ze všech bankomatů.

Úroková sazba MoneyCard 1,65 % měsíčně patří k nejnižším na trhu, pokud klient uhradí peníze čerpané z karty do stanoveného data splatnosti, neplatí žádný úrok z bezhotovostních nákupů, a to až po dobu 50 dnů. Pokud se klient rozhodne nesplatit čerpanou sumu najednou, může si sám zvolit výši měsíční splátky, její minimální hranice je přitom 5 % nebo 10 % z vyčerpané částky. Vedení karty je v prvním roce zdarma, při aktivním využívání karty vedení zdarma i v následujících letech. Součástí MoneyCard je úrazové pojištění zdarma, klient může využít i volitelné možnosti pojištění splátek a komplexního cestovního pojištění.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy