Společnost American Power Conversion ve třetím čtvrtletí získala po celém světě ocenění za své aplikace pro domácí elektroniku

31.10.2005 | , American Power Conversion
Tiskové zprávy


Společnost APC , světový dodavatel záložních technologií, získala ve třetím čtvrtletí na všech trzích široké uznání za své klíčové aplikace. Produkty firmy pro domácí elektroniku,  stolní počítače, servery, podnikové aplikace a datacentra opět předčily konkurenci díky inovaci, výkonnosti a spolehlivosti.

"Společnost APC na celém světě nabízí ochranu napájení a řešení dostupnosti pro širokou paletu aplikací: od domácí elektroniky po výpočetní centra největších podniků,“ podotkl viceprezident společnosti APC pro marketing a komunikace Aaron L. Davis. „Skutečnost, že mnoho našich aplikací nadále získává velký počet ocenění na různých trzích jasně svědčí o tom, že naše investice, které jsou jedny z největších v odvětví, vyplývají z pochopení potřeb našich zákazníků. Zároveň díky nim vyvíjíme produkty, které nemají konkurenci. A zatímco děláme obrovské pokroky v nových oborech jako jsou datová centra, chlazení, audiovizuální technika a biometrická bezpečnost, máme radost z toho, že naše stěžejní nepřerušitelné záložní zdroje (UPS) jsou stále špička ve svém oboru.“

V kategorii „Ochrana před ztrátou dat a obnova dat“ výročních cen čtenářů časopisu Windows IT Pro se výrobky společnosti APC umístily na prvním a druhém místě v pod-kategorii NEJLEPŠÍ UPS. Naprostá většina čtenářů tohoto časopisu hlasovala pro řešení InfraStruXure od společnosti APC a zvolila je NEJLEPŠÍ UPS v kategorii „Ochrana před ztrátou dat a obnova dat“. Podle časopisu je revoluční architektura InfraStruXure od firmy APC „nejen tradiční UPS, ale i architekturou na požádání, která zajišťuje síťovou dostupnost...“ Produkt Smart-UPS od společnosti APC navíc získal v letošním hlasování druhé místo, takže společnost APC zaznamenala hned dvojnásobný úspěch na nejvyšších příčkách.

V Portugalsku pak časopis UpGrade označil InfraStruXure za „Výjimečný produkt“. V Rusku byla inovativní InfraStruXure s integrovanými napájecími články zvolena „Výrobkem měsíce“ v červencovém vydání časopisu PC Magazine. Podnikoví uživatelé v Indii vyhlásili firmu APC Nejlepší společností nabízející řešení pro napájení. Společnost APC získala toto označení třetí rok po sobě ve výročních „uživatelských cenách“ časopisu PC Quest.

      IT manažeři obsluhující datová centra, serverovny a skříně stále častěji řeší problémy s teplotou. Zkušební laboratoř CRN proto testovala distribuční jednotku vzduchu pro racky a odvod vzduchu pro racky od společnosti APC. Ve vydání magazínu CRN, které vyšlo 29. srpna, udělilo testovací centrum výrobkům firmy APC hodnocení „Doporučujeme“. „Zařízení představuje ideální řešení pro přecpané serverové skříně,“ uvádělo hodnocení.

     Celkový výkon společnosti APC ve třetím čtvrtletí vynesl firmě několik důležitých ocenění. Společnost byla šestý rok po sobě zařazena na prestižní žebříček InformationWeek 500 vydavatelství CMP Media, ve kterém jsou uvedeni nejinovativnější výrobci informačních technologií ve Spojených státech.
       
V Asii se firma APC stala „Nejpozoruhodnějším výrobcem ochran napájení pro počítače“ v sekci Metro Manila filipínských Cen za nejlepší marketing pro rok 2005. Akce, která se konala podruhé, ocenila společnosti za vynikající marketingové postupy. Společnost APC uspěla díky skvělému výkonu v mnoha marketingových kritériích, včetně vedoucího postavení na trhu, znalosti trhu, inovativních marketingových postupů, důvěry zákazníků a kvality produktů a služeb. Udělování cen organizovaly Filipínský institut pro úspěšný marketing, Asijský institut pro marketing, podnikání a prodej a časopis Marketing Magazine.

V oboru spotřební elektroniky a aplikací pro desktopy APC nadále dodává produkty, které jsou v souladu s potřebami zákazníků a překonávají konkurenci. Mezi výrobky pro ochranu napájení je nadále skvělou volbou Back-UPS od společnosti APC. Italský časopis PC Magazine dal Back-UPS CS 650 „pět hvězdiček z pěti“. Časopis TechnoNEWS v Rusku udělil výrobku Back-UPS CS 525 hodnocení „Doporučeno TechnoNEWS“. Recenze chválila cenu zařízení v poměru k jeho funkcím, promyšlenému designu a dobrým možnostem nastavení a sledování. V Indii se pak APC podle časopisu Electronics for You stala výrobcem „Nejlepších UPS“.

Společnost APC pro koncové uživatele a elektronická zařízení nevyrábí pouze tradiční UPS. Mnoho ocenění tak ve třetím čtvrtletí získaly i její další výrobky. Nedávno představený Usměrňovač napájení S-15 pro audiovizuální zařízení se podle časopisu Electronic House magazine stal „Produktem roku“. V čísle, které vyšlo v září 2005, magazín uvedl, že „APC vytvořila usměrňovač napájení/ochrany před přepětím, který obsahuje záložní baterii pro případ výpadku proudu. Nemusíte být zrovna počítačový nadšenec, abyste poznali zlepšení, které S-15 přináší výkonu celého systému. Domácí elektronika totiž stojí spoustu peněz a S-15 tuto investici dokáže ochránit!“ 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy