K získání úvěru společnosti GE Money Multiservis stačí dva běžné doklady

03.11.2005 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Společnost GE Money Multiservis zjednodušuje vyřízení Multiservis úvěru. Od listopadu 2005 stačí k podání žádosti o úvěr předložit pouze dva běžné doklady totožnosti, není již tedy nutné předkládat doklad pro ověření adresy. Další zjednodušení vyřízení Multiservis úvěru ucítí podnikatelé, kteří budou moci jako kontaktní telefonní číslo do zaměstnání uvádět číslo mobilního telefonu.

Od listopadu zjednodušil GE Money Multiservis vyřízení Multiservis úvěru na všech obchodních místech, kde je tento typ úvěru nabízen. Ruší se povinnost předložit doklad pro ověření adresy, zákazníkovi tedy stačí předložit platný občanský průkaz a druhý doklad totožnosti. Jako druhý doklad totožnosti může sloužit cestovní pas, řidičský průkaz nebo nově také bankovní karta.

Další zjednodušení ucítí podnikatelé, kteří mohou od listopadu k vyřízení úvěru předložit mobilní číslo do zaměstnání, které je vedené na paušální smlouvu, namísto pevné linky.

„Naším cílem je, aby produkty GE Money Multiservisu byly rychlé, flexibilní, snadné a dostupné. Zjednodušení vyřízení Multiservis úvěru je po předvánoční nabídce Multiservis úvěru s nulovým navýšením dalším krokem k naplňování těchto charakteristik,“ uvedl Charlie Coode, generální ředitel společnosti GE Money Multiservis.

GE Money Multiservis nabízí od 20. října do 31. prosince 2005 Multiservis úvěr s nulovým navýšením. Každý, kdo v tomto období nakoupí zboží ve vybraných obchodech na Multiservis úvěr, může využít tříměsíčního odkladu splátek. Po zaplacení akontace, která činí minimálně 10 % z ceny zboží, se klient může rozhodnout mezi dvěma možnostmi splácení: buď využije možnosti splatit celý úvěr kdykoli do tří měsíců bez jakéhokoli navýšení ceny, nebo začne zakoupené zboží standardně splácet až po třech měsících, tj. po Vánocích.

Při volbě varianty splacení úvěru do tří měsíců od data nákupu nebude účtováno spotřebiteli žádné navýšení ani poplatky za zřízení úvěru nebo vedení účtu. Tato varianta je vhodná například tehdy, pokud klient aktuálně nedisponuje celkovou potřebnou částkou k nákupu, ale ví, že do tří měsíců bude mít dostatek finanční hotovosti ke splacení úvěru.

Hlavní konkurenční výhodou Multiservis úvěru je jeho dostupnost a snadnost vyřízení. S jeho pomocí mohou spotřebitelé nakupovat na splátky ve více než 6350 obchodech po celé České republice, kde GE Money Multiservis spotřebitelům půjčí od 3 000 Kč do 75 000 Kč. Vyřízení úvěru přitom trvá jen několik minut a zákazník nemusí předkládat potvrzení o příjmu.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy