Penzijní fond České pojišťovny klientům hlídá daňové úlevy

08.11.2005 | , PFČP
Tiskové zprávy


Penzijní fond České pojišťovny (PFČP) svým klientům aktuálně opět nabízí možnost využít daňové úlevy, které jsou spojeny s penzijním připojištěním. V probíhající dopisové kampani, podobně jako v loňském roce, PFČP oslovuje na 200 tisíc svých klientů. 

„Klienti, u kterých je pravděpodobné, že budou čerpat daňové úlevy, obdrží poštou speciální zásilku. Ta obsahuje podrobné informace, včetně kalkulované výše doplatku a předvyplněný formulář dodatku smlouvy,“ vysvětluje Pavel Němec, výkonný ředitel pro obchod a marketing PFČP. Penzijní fond tak klientům pravidelně poskytuje nadstandardní službu, kdy individuálně spočítá optimální doplatek podle stavu konkrétního účtu a zjednoduší celý administrativní proces.

Kromě korespondenční formy mohou klienti PFČP vyřídit potřebnou administrativu za pomoci svých finančních poradců. Pro ty, kteří preferují internet, je připravena speciální „daňová“ sekce s virtuálním formulářem na www.pfcp.cz.

Daňových úlev při penzijním připojištění lze využívat již šestým rokem. Mohou je čerpat všichni penzijně připojištění, kteří na svůj penzijní účet za letošek vloží více než 6 000 Kč. Na začátku roku 2006 jim pak PFČP automaticky zašle daňová potvrzení, na jejichž základě daňový odpočet uplatní.
 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy