Hypoteční banka a realitní společnost Lexxus navázaly těsnější spolupráci, cílem je nabídnout klientům komplexní služby

08.11.2005 | , Hypoteční banka
Tiskové zprávy


Hypoteční banka a realitní společnost Lexxus začnou v blízké budoucnosti úzce spolupracovat. Obě společnosti tak chtějí klientům nabídnout zvýšený komfort při výběru a nákupu bydlení. Základem nové spolupráce je vzájemná nabídka služeb a produktů partnera na svých prodejních místech a všeobecná oboustranná podpora zejména obchodních aktivit.

„Nejnovější krok Hypoteční banky odpovídá současným trendům na trhu – kompletní nabídce na jednom místě. Lidé nechtějí ztrácet čas hledáním realitní kanceláře, odhadce nebo banky. Chtějí být obslouženi rychle, a proto vyhledávají takové společnosti, které jim umožní díky úzkým vztahům s partnery snadnější pořízení nového bydlení,“ vysvětluje generální ředitel Hypoteční banky Jan Sadil. K tomu dodává: „Na trh v tomto směru přinášíme model, díky němuž nabídneme komplexní a pro klienty efektivní služby v oblasti bydlení a nadále zůstáváme pružnou bankou, která se soustředí na to, co umí,“ upřesňuje Sadil.

Jedním z hlavních důvodů rozšíření spolupráce je další zlepšení služeb a jejich přiblížení zákazníkovi prostřednictvím obchodní sítě Hypoteční banky. Ta je jedním z nejsilnějších hráčů na hypotečním trhu,“ uvádí Ivo Překlasa, generální ředitel Lexxusu, a dodává: „Ke snaze být přítomni na více místech České republiky nás vede především zájem našich zákazníků o nové bytové projekty.“  

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy