Nově otevřené Centrum Chodov vzaly hned ráno útokem stovky lidí

09.11.2005 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


PRAHA 9. listopadu (ČTK) - Nově otevřené pražské nákupní Centrum Chodov vzaly ráno útokem stovky nedočkavých zákazníků, z nichž první postávali před branami nákupního střediska již od časných ranních hodin. Největší zájem byl zejména o zlevněné digitální fotoaparáty v tamním hypermarketu Hypernova, který je dnes lidem nabídl za 2399 korun. I když mnoho lidí běželo hned po otevření k pultům s levnými fotoaparáty sprintem, žádné potyčky mezi zákazníky zatím nevznikly.

"Stojím tady v té zimě kvůli fotoaparátu od půl šesté. Ta cena ale stojí za to," řekl novinářům jeden z mužů, kteří stáli v čele zhruba dvousetmetrové fronty táhnoucí se až do podchodu nedaleké stanice metra.

V novém obchodním centru, které je jedním z největších v České republice, je 210 obchodů, hypermarket, restaurace i fitness centrum a bowling. Čtyřpodlažní komplex za čtyři miliardy korun je první ze tří fází multifunkčního projektu, v němž vzniknou i kanceláře a byty. Celý projekt za deset miliard korun by měl být dokončen zhruba v roce 2010.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK