Investice do ČSOB Zajištěných fondů během října vzrostly o dalších 850 milionů korun

10.11.2005 | , ČSOB
Tiskové zprávy


Především díky neomezenému maximálnímu výnosu projevili drobní investoři během října největší zájem o zajištěný fond ČSOB Světového Růstu+ 6 a vložili do něho 544 milionů korun.

Velmi úspěšný byl také fond ČSOB Světový Strom USD 1, do kterého investovali zejména klienti disponující americkými dolary v přepočtu více než 160 milionů korun. Další „říjnový“ zajištěný fond ČSOB Reverzní Click 4 si připsal 150 milionů korun. Celkově tak do ČSOB Zajištěných fondů zájemci o lepší zhodnocení volných peněžních prostředků vložili již téměř 14 miliard korun.
Od začátku listopadu banka nabízí další tři nové zajištěné fondy. První z nich ČSOB SVĚTOVÉHO RŮSTU+ 7 při splatnosti za 4 roky a 1 měsíc vyplatí až 50 % z nárůstu hodnoty koše indexů, přičemž maximální výnos je neomezený!


Fond ČSOB REVERNÍ CLICK 5 při zajištění vložené investice nabízí výnos až 59 % za investiční období 3 let a 6 měsíců. Pro zhodnocení eurových prostředků mohou klienti využít fond ČSOB Světový Click EUR+ 4, který za 5 let a 1 měsíc zhodnotí vložené investice minimálně o 4 %, jeho celkový výnos však může být až 35%. Fond zaklikává výnosy průběžně, každých 6 měsíců. Zvýhodněné upisovací období těchto fondů končí 30. prosince 2005.
Zajištěné fondy ČSOB Světového růstu+ 7, ČSOB Reverzní Click 5 a ČSOB Světový Click EUR+ 4 jsou součástí otevřeného fondu Fund Partners, SICAV. Fondy spravované finanční skupinou ČSOB/KBC byly založeny v Lucembursku a podléhají dozoru lucemburské Komise pro dozor nad finančním trhem. Činnost na území ČR se provádí na základě tzv. evropského pasu. V současné době ČSOB nabízí na všech svých pobočkách 150 různých fondů spravovaných v rámci skupiny KBC, která patří mezi největší evropské správce investičních fondů. Obhospodařuje majetek v celkové výši 1 630 miliard CZK.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy