Živnostenská banka vydává platební karty s olympijským designem

22.11.2005 | , Živnostenská Banka
Tiskové zprávy


Živnostenská banka začala u příležitosti zimní olympiády v Turíně vydávat platební karty Visa se speciálním olympijským designem. Některou z platebních karet olympijské edice, která kromě atraktivního sportovního motivu nese logo zimní olympiády v Turíně, mohou klienti získat do konce března 2006.

„Živnostenská banka je od roku 2004 jedním ze sponzorů Českého olympijského týmu. Olympijský design platebních karet je tak pro nás jednou z možností, jak se můžeme k podpoře nejlepších českých sportovců přihlásit. Speciální edice platebních karet jsou navíc mezi klienty oblíbené a pro řadu z nich mají sběratelskou hodnotu,“ řekl Jan Boček, vrchní ředitel marketingu Živnostenské banky.

Klienti, kteří si platební kartu pořídí v rámci některého z balíčků Osobního Menu, mají vydání a vedení karty zdarma.

Živnostenská banka dosud vydala více než 35 tisíc platebních karet asociace Visa. Jako jediná banka v České republice vydává kromě standardních embosovaných karet Visa také prestižní platební karty Visa Platinum pro velmi bonitní klienty. Automatickou součástí  embosovaných karet Visa je cestovní pojištění s vysokými limity plnění.

Ke všem platebním kartám banka nabízí pojištění Day to Day proti ztrátě a zneužití. Pojištění Day to Day pokrývá platební transakce uskutečněné v den nahlášení ztráty nebo odcizení platební karty a 2 dny před nahlášením. Platební kartu lze v případě ztráty nebo odcizení bezplatně zablokovat prostřednictvím klientské linky 800 12 24 12, a to 24 hodin denně a 365 dní v roce.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy