Jan Juchelka bude pracovat v Komerční bance

06.01.2006 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka sděluje, že od 1.února 2006 se jejím zaměstnancem stane Jan Juchelka, do závěru loňského roku předseda Výkonného výboru Fondu národního majetku a zároveň dlouholetý člen dozorčí rady KB. „Jsem  velmi rád, že se mezi řadou  pracovních nabídek, které dostal, rozhodl  právě pro tu od naší společnosti,“ uvedl v této souvislosti Laurent Goutard, předseda představenstva a generální ředitel Komerční banky.

„Komerční banka mi nabídla  příležitost využít v nové pracovní pozici zkušenosti získané v předchozích letech a je to přirozené pokračování mé profesionální kariéry,“ vysvětlil své rozhodnutí Jan Juchelka

Jan Juchelka (1971) absolvoval Obchodně–podnikatelskou fakultu Slezské univerzity v Karviné. Po ukončení studií  pracoval v soukromé sféře a od roku 1995 působil na Fondu národního majetku České republiky (FNM ČR), nejprve v odboru cenných papírů jako samostatný referent, později jako vedoucí oddělení a odboru. Od roku 2000 byl místopředsedou Výkonného výboru FNM ČR, v letech 2002 – 2005 pak jeho předsedou.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy