GE Money nově nabízí embosovanou kreditní kartu MoneyCard

06.03.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Oblíbenou kreditní kartu MoneyCard společnosti GE Money si mohou zájemci zřídit i v embosované verzi s logem MasterCard. Její držitelé získávají zdarma výhodné cestovní pojištění. Kartami s logem MasterCard je rovněž možné platit na výrazně větším množství míst. Počet obchodníků, kteří přijímají karty MasterCard, je oproti počtu akceptačních míst karet Maestro v České republice o více než 20 % větší, v celosvětovém měřítku o více než 250 % větší.

GE Money vydává embosovanou variantu svojí kreditní karty MoneyCard. Úvěrový rámec karty se pohybuje mezi 10 a 150 tisíci korun, výše měsíční splátky je 5 % nebo 10 % z vyčerpané částky. Karta nabízí až padesátidenní bezúročné období, pokud klient nesplatí celou částku v tomto termínu, je dlužná suma úročena 1,65 % měsíčně. Vedení karty je v prvním roce zdarma, klient neplatí ani žádné poplatky za vedení účtu a výpisy. V případě aktivního využívání karty neplatí klient poplatek za vedení karty ani v dalších letech. Kartu je možné získat na pobočkách GE Money Bank. Embosovaná karta MoneyCard má atraktivní design, kterého je dosaženo díky využití průhledného plastu.

MoneyCard se stala v roce 2005 druhou nejrozšířenější kreditní kartou na českém trhu. Díky široké distribuční síti MoneyCard, kterou je možné získat nejen na pobočkách GE Money Bank, ale i prostřednictvím obchodníků spolupracujících s GE Money Multiservis, poskytla společnost GE Money v roce 2005 svým klientům největší počet kreditních karet na českém trhu, téměř 109 tisíc kusů. Na konci roku 2005 registrovala společnost GE Money celkem 137 000 aktivních kreditních karet.

„Kreditní karta MoneyCard je jedním z hlavních tahounů boomu kreditních karet v České republice, v roce 2005 se stala druhou nejrozšířenější kreditní kartou na českém trhu, která nabízí svým držitelům rychlý, snadný a dostupný zdroj finančních prostředků. Nyní nabízíme i novou embosovanou MoneyCard s atraktivním průhledným designem, kterou je možné aktivněji využívat díky širší akceptaci v České republice i ve světě. Její držitel je navíc zdarma pojištěn pro cestování,“ řekl Daniel Grinč, projektový manažer GE Money.

K embosované kartě MoneyCard získává její držitel zdarma Cestovní a úrazové pojištění Standard, v jehož rámci je pojištěn při cestách do zahraničí pro případ trvalých následků úrazu a smrti úrazem, součástí pojištění je i krytí léčebných výloh včetně repatriace. Jako doplňkovou službu je možné si k MoneyCard sjednat doplňkové cestovní pojištění Travel Plus.

Embosovanou kartou MoneyCard je možné platit kromě standardních on-line elektronických terminálů rovněž v off-line elektronických platebních terminálech i v mechanických terminálech, tzv. imprinterech. Další možností využití embosované MoneyCard jsou platby bez fyzické přítomnosti karty, prostřednictvím e-mailu, faxu nebo telefonu. Celkový počet bankomatů, kde bude možné platit embosovanou MoneyCard v České republice, dosahuje 3000, kartu rovněž přijímá asi 41 000 obchodů. V celosvětovém měřítku je možné embosovanou MoneyCard platit u více než 25 000 000 obchodníků a vybírat hotovost z více než 1 000 000 bankomatů.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy