Poštovní spořitelna nabízí podnikatelům kontokorent i na poštách se sazbou od 7,65 %

08.03.2006 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna ukazuje, že se hodlá stále více zaměřovat na podnikatele. Nově jim nabízí kontokorent k běžnému podnikatelskému účtu, který mohou získat na poštách, a to za velmi konkurenční sazbu – od 7,65 % p. a. Podnikatelský účet Postkonto navíc získají noví klienti na šest měsíců zdarma.

Kontokorent k běžnému podnikatelskému účtu Postkonto mohou nyní podnikatelé získat na stovce pošt a ve Finančních centrech Poštovní spořitelny. „Podnikatelé potřebují od banky zejména přístup k úvěrům – a ten jim nyní nabízíme za velmi výhodnou sazbu od 7,65 % v široké síti pošt a Finančních center,“ uvedl Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny.

Pokud si navíc podnikatelé, kteří dosud nejsou klienty Poštovní spořitelny, otevřou do konce dubna Postkonto, získají ho na šest měsíců zdarma. Nebudou tedy platit nic za vedení a výpisy z účtu ani za příchozí a odchozí platby či vklady a výběry uskutečněné na obchodních místech. Poštovní spořitelna tak potvrzuje svou pozici cenově nejvýhodnější banky.

Kontokorent je dlouhodobě nejpopulárnějším úvěrovým produktem. Podnikatelé na něm oceňují zejména neúčelovost – nemusejí bance nijak prokazovat, na co peníze použijí. Dalším důvodem je jednoduchost čerpání prostředků.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy