GE Money Bank zahájila akční nabídku podnikatelského úvěru Expres Business

17.03.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Až do konce června mohou podnikatelé získat v GE Money Bank úvěr Expres Business ve výši 340 tisíc Kč s nízkou úrokovou sazbou a měsíční splátkou pouze 6990 Kč. Jde o bezúčelový úvěr pro podnikatele, u něhož banka nevyžaduje ručení nemovitostí. Zpracování žádosti o úvěr i  poskytnutí úvěru je zdarma. K jeho získání stačí jen tři doklady a během 20 minut se podnikatel dozví konečnou výši úvěru kterou mu banka může poskytnout.

„Expres Business má podobné parametry jako retailová Expres půjčka – její získání je rychlé a snadné. Důležitá je také dostupnost úvěru – především díky tomu, že zajištění úvěru nevyžadujeme buď vůbec, nebo pouze formou směnky a také díky tomu, že o úvěr lze požádat již po roce podnikání,“ řekl manažer produktu Expres Business Jiří Patera.

V rámci aktuální zvýhodněné nabídky úvěru Expres Business, která platí až do konce června, mohou podnikatelé získat úvěr ve výši 340 tisíc Kč. Splatnost úvěru je 60 měsíců, garantovaná úroková sazba 8,59 % p.a. a výše měsíční splátky 6990 Kč. Klient nemusí platit žádný poplatek za žádost ani za uzavření smlouvy. K žádosti stačí tři doklady: občanský průkaz, doklad o podnikání a alespoň jedno daňové přiznání.

Současné parametry úvěru Expres Business
• Výše úvěru od 40 000 až do 1 000 000 Kč
• Úroková sazba od 9,5 % p.a. (u aktuální nabídky platí snížená sazba 8,59 % p.a.)
• Doba splatnosti úvěru od 24 do 60 měsíců
• Konstantní výše splátky po celou dobu splácení
• Úvěr podnikatelům - fyzickým osobám  do 200 000 Kč a při předložení dvou daňových přiznání je nezajištěný (úvěry nad 200 000 Kč a všechny úvěry právnickým osobám jsou zajištěny směnkou)
• O úvěr mohou požádat i podnikatelé či firmy, které mají za sebou jen první rok podnikání

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy