České firmy bodují!

22.03.2006 | , Top Hotel Praha
Tiskové zprávy


Když na podzim loňského roku koupil TOP HOTEL Praha zdevastovaný hotel na Praze 5, nikdo nevěřil, že dostojí svému slovu a otevře v půlce března 2006 zcela zrekonstruovaný 4* hotel ALBION. Ti největší optimisté hovořili o konci dubna, realisté o květnu a pesimisté o prázdninách roku 2006.

Jenže vedení hotelu se se svéhlavostí sobě vlastní pustilo do práce, a první návštěvník překročil zcela nový práh hotelu dokonce již 10. března.

„Nebylo to sice jednoduché, protože jsme zároveň rekonstruovali pokoje v TOP HOTELU Praha, ale my jsme zvyklí pracovat na sto procent, navíc si vybíráme spolehlivé partnery, proto jsme věděli, že můžeme slovo dodržet. Stejné nedůvěře jsme čelili před rokem, když jsme stavěli novou kongresovou halu, která má kapacitu 2 tisíce kongresových míst. I tehdy jsme zápas s časem vyhráli. Věřím, že při příští stavbě se již žádný pochybovač nenajde.“, dodává s úsměvem generální ředitelka TOP HOTELU Praha i ALBION HOTELU, Marta Šnoblová (27).

Stavbu komplikovalo počasí. Hlavně velké mrazy bránily stavebním úpravám, proto se například svařovalo pod stanem, aby se termín stihl a mohli nastoupit další řemeslníci. 


Rekonstrukce hotelu ALBION trvala 2,5 měsíce a prostavěno bylo přes 100 milionů korun.
Rozsáhlou rekonstrukci realizovaly Česká stavomontážní společnost, spol. s r.o., Stavitelství Kladno spol. s r.o., truhlářství INEX a další firmy.

Mužská práce je tedy hotova a nastupuje na řadu top management hotelu, který tvoří samé ženy. 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy