Vítězem soutěže Manažer roku se stal ředitel Siemensu Kafka

20.04.2006 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 20. dubna (ČTK) - Vítězem soutěže Manažer roku 2005 se stal ředitel společnosti Siemens Pavel Kafka. Titul Manažerky roku získala ředitelka Moravské ústředny Brno Jana Malá. Výsledky 13. ročníku soutěže byly dnes oznámeny na pražském Žofíně. Do užšího výběru se dostalo 72 mužů a 13 žen.

V soutěži Top 10 získal nejvíc hlasů po Kafkovi ředitel Zoologické zahrady Praha Petr Fejk. Následovali Zbyněk Frolík ze společnosti Linet, Antonín Koníček z firmy Kovokon Popovice a Oldřich Šubrt z Nemocnice Na Homolce.

Soutěž o nejlepšího manažera má ukázat schopné a invenční osobnosti českého managementu, ocenit jejich přínos k výkonnosti firem i celé ekonomiky a přispět k rozvoji elity českého managementu. O výsledcích rozhoduje téměř 250 hlasujících.

Loni se Manažerem roku stal generální ředitel společnosti Skanska CZ Zdeněk Burda. Manažerkou roku byla zvolena Ludmila Petráňová z České energetické přenosové soustavy.

Soutěž pravidelně vyhlašuje Česká manažerská asociace, Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů a Svaz průmyslu a dopravy ve spolupráci s Manažerským svazovým fondem.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK