RM-Systém přechodně zrušil poplatky pro nové webové zákazníky

02.05.2006 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 2. května (ČTK) - Organizátor mimoburzovních obchodů s cennými papíry pro drobné investory RM-Systém přechodně zrušil registrační poplatky pro nové zájemce, kteří by chtěli obchodovat přes internetové stránky společnosti. Zvýhodnění až 450 korun bude platit do konce července. Informaci zveřejnil RM-Systém na webových stránkách.

Nulový poplatek je nově u aktivace služby Wobchod, kde se jednorázově platilo 300 korun. Zdarma bude i registrace webového zákazníka, za kterou se obvykle hradí 100 korun. Pokud ale investor nemá účet ve Středisku cenných papírů, činí sleva registrace 150 korun.

Pomocí internetových stránek je v RM-Systému možné obchodovat dvěma způsoby. Jednodušší je právě služba Wobchod, kde není potřeba instalovat software a certifikáty a obchoduje se přímo z adresy www.rmsystem.cz. Obchodní pokyn se potvrzuje textovou zprávou na mobilní telefon.

Podíl internetových operací na celkových obchodech v RM-Systému rok od roku roste. Loni počet internetových klientů trhu vzrostl o přibližně třetinu na rekordních 4000. Objem internetových obchodů loni činil 1,32 miliardy korun, což byla pětina všech transakcí s cennými papíry. Slevu nabídl RM-Systém kvůli konání investiční hry, kterou připravil s jedním finančním serverem.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK