Z Vodafonu odejde viceprezident pro značku a komunikaci Přerovský

03.05.2006 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 3. května (ČTK) - Jeden z nejvýše postavených manažerů v mobilním operátoru Vodafone ČR, viceprezident pro značku a komunikaci Igor Přerovský, odejde na začátku června z firmy. Přerovský to dnes řekl ČTK. Jeho funkci bude dočasně zastávat viceprezident pro marketing Mario Mele.

Důvodem odchodu Přerovského je atraktivní nabídka na vysokou marketingovou pozici v bankovním sektoru na ruském trhu. "Oskar (nyní Vodafone ČR) je pro mě srdeční záležitostí. U firmy jsem byl téměř od jejího založení a měl jsem tak možnost podílet se na zrodu úspěšné a jedinečné společnosti od samotného počátku. Teď se ale samozřejmě těším na novou práci na zajímavém a dynamicky se rozvíjejícím ruském trhu," řekl.

"Byla to pro mě nemilá zpráva, ale chápu, že pro Igora je to velká příležitost. Chtěl bych mu popřát co nejvíce dalších úspěchů a poděkovat za to, co ve firmě dokázal. V každém případě bude mít i v budoucnosti ve Vodafonu CZ dveře vždy otevřené," uvedl šéf Vodafone Grahame Maher.

Přerovský přišel do společnosti vystupující ještě pod značkou Oskar v červenci 2000 jako senior manažer firemní komunikace a tiskový mluvčí. V dubnu 2003 se stal ředitelem reklamy a firemní komunikace. Před tím byl mluvčím telekomunikační firmy Aliatel.

Vodafone ČR je nejmenší tuzemský mobilní operátor s více než dvěma miliony zákazníků. Firma od loňska patří do stejnojmenné mobilní telekomunikační skupiny.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK