ING představilo nové způsoby založení spořícího účtu ING Konto

23.05.2006 | , ING ČR
Tiskové zprávy


ING je globální finanční instituce holandského původu, která nabízí služby v oblasti bankovnictví, pojišťovnictví a správy aktiv ve více než 50 zemích světa. Podle tržní hodnoty patří finanční skupina ING mezi 20 největších finančních institucí na světě a do nejlepší desítky v Evropě.

ING přichází s možností založit si spořící účet ING Konto prostřednictvím Internetu, telefonu nebo na základě písemné žádosti, to znamená bez účasti poradce a nutnosti osobní návštěvy pobočky.

Založit účet ING Konto si od nynějška mohou klienti vyplněním elektronického interaktivního formuláře na stránkách www.ing.cz, přes kontaktní centrum ING na lince 800 159 159 či zasláním vyplněného formuláře, který je k dispozici na internetových stránkách. Pro založení účtu již tedy návštěva pobočky ING není nezbytně nutná a klient může vše vyřídit v pohodlí svého domova.

ING Konto je depozitní bankovní produkt spořícího charakteru určený fyzickým osobám. Dlouhodobě patří k nejvýhodněji úročeným spořicím účtům bez výpovědní lhůty na českém trhu. V současnosti nabízí nejvyšší zúročení vkladů ze všech běžných účtů nabízených v ČR (1,70 % p.a. při zůstatku nad 10.000 Kč).

Zájem klientů o tento produkt dokazuje celková výše vkladů, která již přesáhla 7,89 miliardy korun (meziroční nárůst 34,9 %). Počet klientů k 7.5.2006 dosáhl 37 593 a průměrný zůstatek byl 210 081 Kč.

 

Autor článku

Tereza Hronová  

Články ze sekce: Tiskové zprávy