Nabídka „Půjčky v akci“ je prodloužena až do konce června

26.05.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Výrazný zájem klientů o speciální nabídku Expres půjček od GE Money Bank byl hlavním důvodem pro prodloužení této nabídky o jeden měsíc.

„Půjčky v akci“ s nízkou garantovanou splátkou ve výši 50, 70 nebo 90 tisíc tak mohou klienti získat až do konce června.

Od začátku roku do konce dubna poskytla GE Money Bank více než 58 tisíc nových Expres půjček za více než 3,64 miliardy korun, což představuje nárůst objemu o 6,7 % v porovnání se stejným obdobím loňského roku. Nabídka „Půjček v akci“ se postarala o výrazný nárůst půjček zejména v březnu, kdy jich banka poskytla téměř 19 tisíc za 1,2 miliardy korun.

„Zájem klientů rozhodl o tom, že se nabídka Půjček v akci prodlouží ještě o měsíc – původně měla skončit už 31. května,“ říká Monika Kubovcová, manažerka retailových úvěrů GE Money Bank. „Největší zájem jsme zaznamenali o půjčky ve výši 50 tisíc korun, a to jak mezi stávajícími, tak i novými klienty banky. Všichni oceňují zejména snadnost a rychlost vyřízení půjčky spolu s tím, že je úvěr neúčelový a nevyžadujeme u něj ručitele,“ doplňuje Monika Kubovcová.

V rámci nabídky „Půjčky v akci“ mohou klienti získat prostředky ve výši 50, 70 nebo 90 tisíc. Měsíční garantovaná splátka u půjčky v hodnotě 50 000 Kč činí 999 Kč, v případě 70 000 Kč to je 1399 Kč, u sumy 90 000 Kč splácí klient 1799 Kč měsíčně. „Kromě snadnosti, s níž lze úvěr získat, je pro klienty důležitým parametrem právě výše měsíční splátky. Nabídka „Půjček v akci“ je nastavena právě tak, aby splátka neovlivnila rodinný rozpočet,“ podotýká Monika Kubovcová.

Expres půjčka je dlouhodobě jedním z nejoblíbenějších retailových úvěry na českém trhu. Celkové portfolio Expres půjček představuje téměř 440 tisíc kusů v celkovém objemu 18,4 mld. Kč. V meziročním porovnání to představuje 9,8%% nárůst v počtu a 25,8% nárůst v objemu.


Expres půjčka je neúčelový úvěr, u kterého GE Money Bank nevyžaduje žádné ručení, přičemž o poskytnutí rozhodne banka na počkání – průměrně do 2 minut, do dalších 5 minut již má klient peníze na účtu. Prostřednictvím Expres půjčky si mohou klienti půjčit  30 až 200 tisíc Kč. Dobu splatnosti si mohou zvolit podle svých požadavků v délce 24, 30, 40, 50, 60 a 72 měsíců.

Klientům, kteří již Expres splácí, banka nabízí možnost doplnit svůj úvěr do původní výše – mohou si půjčit částku, kterou již splatili a platit stále jednu splátku, na kterou byli zvyklí.

O poskytnutí Expres půjčky mohou jak klienti GE Money Bank, tak i všichni ostatní požádat nejen na více než 200 obchodních místech banky, ale také on-line prostřednictvím internetu. Díky jednoduchému formuláři na adrese www.exprespujcka.cz je žádost o půjčku i rozhodnutí o ní otázkou několika minut. Dostupnosti Expres půjčky pomáhá také telefonní linka 844 844 844, na níž mohou zájemci o úvěr předběžně zjistit, zda oni osobně mohou úvěr získat, v jaké výši a s jakou měsíční splátkou.

Lze o ni také požádat prostřednictvím bankomatů GE Money Bank. Na nich je klientům k dispozici služba Infolimit, která je informuje o tom, kolik peněz jim může banka okamžitě půjčit prostřednictvím Expres půjčky, kontokorentu Flexikredit a kreditní karty MoneyCard. Pokud klient zadá své telefonní číslo, kontaktuje jej nejpozději další pracovní den bankéř GE Money Bank a dohodne s ním vše potřebné. Tento způsob kontaktu mohou využít i zájemci o úvěr, kteří nejsou klienty GE Money Bank.

Klienti čerpající Expres půjčku si mohou sjednat pojištění schopnosti splácet. Klient je pojištěn od data čerpání úvěru až do jeho splacení.

RPSN nabídky Půjčky v akci činí 14,03 % u úvěru ve výši 50 tisíc Kč a 14,05 % u úvěrů ve výči 70 tisíc Kč a 90 tisíc Kč.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy