Jen GE Money Multiservis nabízí kreditní kartu bez potvrzení o příjmu

29.05.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Společnost GE Money Multiservis zjednodušila klientům cestu pro získání MoneyCard

Společnost GE Money Multiservis zvýšila částku, kterou mohou její klienti získat prostřednictvím kreditní karty MoneyCard bez potvrzení o příjmu s úvěrovým rámcem až 75 000 Kč. Pokud klient požádá o MoneyCard u některého z obchodníků, s nimiž GE Money Multiservis spolupracuje, nemusí tento doklad předkládat.

Společnost GE Money Multiservis zjednodušila klientům cestu pro získání MoneyCard. Zákazník může bez potvrzení o příjmu získat MoneyCard s úvěrovým rámcem až 75 000 Kč. Dosud musel dokladovat své příjmy již od výše 18 000 Kč.

„V současné době je GE Money Multiservis jediná splátková společnost na českém trhu, která nabízí široké veřejnosti kreditní kartu přímo v obchodě bez nutnosti dokládat potvrzení o příjmu,“ řekl Milan Šrámek, marketingový specialista GE Money Multiservis.
 
GE Money Multiservis také sjednotila výčet dalších předkládaných dokladů. Vedle občanského průkazu stačí zákazníkovi předložit řidičský průkaz, pas nebo bankovní kartu. Žádné další doklady nejsou dále potřebné. Dosud bylo nutné pro ověření adresy klienta předkládat ještě třetí doklad. Šlo například o výpis z bankovního účtu, vyúčtování za telefon, plyn, elektřinu nebo nájem. Tato povinnost nyní odpadla.

MoneyCard se stala v roce 2005 druhou nejrozšířenější kreditní kartou na českém trhu. Díky široké distribuční síti poskytla společnost GE Money v roce 2005 svým klientům největší počet kreditních karet na českém trhu. Kreditní karta MoneyCard nabízí klientům jedny z nejnižších nákladů na správu kreditní karty. Zákazník neplatí v prvním roce a při následném užívání karty roční ani měsíční poplatek nebo poplatek za zasílání výpisu. Měsíční úroková sazba MoneyCard činí pouze 1,65 % a je jednou z nejnižších na trhu. Pokud však klienti využijí 50denní bezúročné období, není jim účtován ani tento úrok a mají tak na 50 dní peníze půjčené zdarma.

Společnost GE Money Multiservis financovala v loňském roce prostřednictvím svých produktů – kreditní karty MoneyCard, Multiservis úvěru a O.K. karty –  nákupy za téměř 9 miliard korun a potvrdila tak svoji vedoucí pozici na českém trhu splátkového prodeje.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy