UNIQA pojistovna pripravila ke Dni deti nový produkt MOTÝLEK

05.06.2006 | , UNIQA pojišťovna, a.s.
Tiskové zprávy


Kazdy rodic chce pro sve dite jen to nejlepsi. K tomu patri i snaha vybavit potomky do zivota primerenou financni castkou, ktera mu muze pomoci na startu do dospelosti.

UNIQA pojistovna, ktera nabizi vsechny druhy zivotniho pojisteni, zahajila u prilezitosti Mezinarodniho dne deti prodej produktu pro tuto cilovou skupinu – deti ve veku 0-18 let a jejich rodice nebo prarodice. Nový produkt s názvem MOTÝLEK je zivotnim pojistenim s výhodnou slozkou sporeni. Unikatni je MOTÝLEK mozností volby mezi kapitalovym nebo investicnim pojistenim v ramci jedineho produktu. Pojistnik si muze stanovit, zda bude stradat penize klasickym zpusobem, kdy s prostredky rezervy hospodari pojistovna pri garantovanem zhodnoceni, anebo zda chce mit hlavni slovo pri volbe investicni strategie a rozhodnout, jak bude rezerva investována. UNIQA nabizi zajemcum tri investicni programy, ktere se lisi svou strategií, charakterizovanou pomerem mezi pravdepodobnou výsí vynosu a pravdepodobností, s niz lze tohoto vynosu dosahnout. Investicni strategii lze behem trvani pojisteni kdykoli zmenit.

Soucasne lze dite pripojistit pro pripad urazu s volitelnou vysi pojistnych castek (vcetne odskodneni az 200 korun denne behem leceni nasledku urazu), bezplatne UNIQA garantuje pojisteni kosmetickych operaci nezbytnych v dusledku urazu pojisteneho ditete. V pripade umrti osoby, ktera ve prospech ditete plati pojistne, prebira dalsi uhrady pojistneho za sporici slozku do konce pojistne doby UNIQA pojistovna.

Zivotni program MOTÝLEK muze trvat az do 26 let veku potomka, pojistne lze hradit beznym zpusobem (rocne, pololetne, ctvrtletne nebo mesicne) i jednorazove. Lze vkladat i jednorazove mimoradne pojistne. Je-li pojistenemu 15 let a vice, muze si uz pojistne hradit sam. Pojistne plneni po dosazeni vystupniho veku potomka se vyplaci bud jednorazove nebo v pravidelnych mesicnich castkach ve forme jakehosi stipendia

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy