CCA Group a SAP ČR spolupracují ve vzdělávání

06.06.2006 | , CCA Group
Tiskové zprávy


SAP rozšiřuje svoji síť certifikovaných partnerů o specialistu na vývoj a dodávku vzdělávacích systémů a dodavatele informačních systémů  pro organizace státní správy

Představitelé společnosti CCA Group a.s. a SAP ČR, spol. s r.o., podepsali smlouvu o strategické spolupráci v oblasti vzdělávání. Společně tak budou spolupracovat na vývoji vzdělávacího systému, který sdružuje moderní metody e-learningu s klasickými školeními a kurzy. Software bude umožňovat plánování, realizaci, evidenci a vyhodnocení výsledků jak jednotlivých vzdělávacích akcí, tak celého vzdělávacího procesu v organizaci. Systém se bude jmenovat „RAMSES Learning for SAP solutions“.

„Naším cílem jsou spokojení zákazníci, komplexnost nabízeného portfolia služeb a kvalitně odvedená práce,“ konstatuje Jiří Laciga, generální ředitel společnosti CCA Group, a.s. „Spolupráce se společností SAP ČR, nám pomůže dosáhnout ještě lepších výsledků,“ dodává Jiří Laciga.

Společnost SAP klade důraz na stabilní a dlouhodobou spolupráci s kvalitními českými IT firmami, které mají důkladnou znalost lokálního trhu a prostředí, a to zejména v oblasti menších a středně velkých firem a organizací. Certifikovaní partneři SAP s detailní znalostí jednotlivých odvětví dokážou velmi rychle implementovat přednastavená řešení, což pro zákazníka představuje významnou výhodu – dostává cenově dostupné řešení a získá software, který je schopen podporovat rostoucí potřeby a budoucí požadavky.

„Našim záměrem je vytvořit širokou síť certifikovaných partnerských společností, které obohacují naše osvědčené podnikové systémy o důkladnou znalost odvětví a trhu“ oceňuje přínosy spolupráce s partnery David Vochoč, Chanell Manager společnosti SAP ČR. „Spokojenost zákazníka řadíme na nejvyšší příčku v žebříčku našich hodnot, a proto usilujeme o to, aby partneři doplňovali náš špičkový software o rychlou, kvalitní a efektivní instalaci a implementaci spojenou se znalostmi potřeb zákazníka. Tato kombinace zajišťuje našim zákazníkům osvědčenou platformu řešení, rychlou návratnost investic a zároveň nízké náklady na vlastnictví tohoto řešení,“ dodává David Vochoč.

.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy