Citibank a.s. otevřela druhou pobočku v Brně

30.06.2006 | , Citibank
Tiskové zprávy


Citibank a.s. otevřela tento týden v Brně specializované středisko pro klienty z řad středních a velkých podniků a korporací.

Nové středisko, umístěné ve Spielberk Business centru v Holandské ulici 3, je tak již druhým zastoupením Citibank v hlavním městě jihomoravského kraje.

„Posílit své zastoupení na jižní Moravě jsme se rozhodli hned z několika důvodů. Především proto, že se jedná o jeden z nejrychleji rostoucích regionů s významným zastoupení průmyslu. Druhým důvodem je rostoucí počet klientů z řad středních a větších podniků, a s tím spojená potřeba najít vetší a lépe vyhovující prostory. Nové kanceláře jsou dobře dostupné automobilem a umožňují pohodlné parkování v bezprostřední blízkosti banky,“ uvedl Rajeev Chalisgaonkar, ředitel divize Commercial Banking Group, která nabízí finanční služby společnostem s ročním obratem vyšším než 50 milionů Kč

Nově otevřené středisko pro klienty z řad středních a velkých podniků a korporací nabízí široké spektrum finančních a poradenských produktů a služeb, včetně provozního financování, investičních úvěrů, služeb spojených s vedením běžných účtů, dokumentárního platebního styku či devizových produktů, jako jsou například deriváty.

Pobočka Citibank a.s. v Masarykově ulici se, po založení specializovaného centra pro klientelu z řad středních a velkých podniků a korporací, specializuje především na obsluhu fyzických osob, podnikatelů a podniků s ročním obratem do 50 milionů Kč. 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy