Strategické rozšíření služeb

11.07.2006 | , ČPP
Tiskové zprávy


Česká podnikatelská pojišťovna, a.s. (ČPP) dnes zveřejnila informaci o strategickém rozšíření služeb pro své klienty, které jim ve spolupráci se společností SAZKA a.s. umožní hradit pojistné prostřednictvím 4500 platebních terminálů SAZKA.

Tuto novou pohodlnou službu mohou klienti ČPP využít od 3. července 2006. Stačí si přinést složenku (včetně platebního dokladu) či fakturu s čárovým kódem do kterékoliv sběrny SAZKA, která je označena samolepkou s informací o možnosti úhrady pojištění. Další variantou je vypsání potřebných údajů do platebního tiketu a provedení úhrady. Těmito způsoby lze platit všechny druhy pojištění ČPP.
Navíc při sjednání povinného ručení (sleva 7%), cestovního pojištění (sleva 10%) nebo pojištění odpovědnosti on-line na www.cpp.cz si lze okamžitě vytisknout čárový kód ze svého počítače a k platbě využít kterýkoliv označený terminál SAZKA.

Tato úplná novinka je dalším z kroků ve zkvalitňování péče a služeb pro klienty ČPP ze všech regionů České republiky.

 

Jediným akcionářem České podnikatelské pojišťovny, a.s. je Kooperativa, pojišťovna, a.s. Hlavním akcionářem Kooperativy je Wiener Städtische Allgemeine Versicherung AG, která loni získala od prestižní agentury Standard & Poor´s rating A+ se stabilním výhledem.
Koncern, který nově působí pod společnou zastřešující značkou Vienna Insurance Group, zaujímá v současnosti první či druhou pozici na trzích v Rakousku, v České republice, na Slovensku a v Rumunsku. K dalším klíčovým trhům náleží Polsko, Maďarsko, Chorvatsko, Srbsko a Černá Hora a Bulharsko. Dále je skupina zastoupena v Bělorusku a na Ukrajině, v Německu, v Lichtenštejnsku, v Itálii a ve Slovinsku. Žádný jiný pojišťovací koncern do takové míry prostor zemí střední a východní Evropy nepokrývá.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy