Prestižní cena pro ČSOB Leasing

20.07.2006 | , ČSOB Leasing
Tiskové zprávy


Společnost ČSOB Leasing obsadila první místo v kategorii „Finanční zprostředkovatelé a pomocné finanční instituce“ prestižního žebříčku 100 nejvýznamnějších firem České republiky za rok 2005. Žebříček sestavuje sdružení CZECH TOP 100. ČSOB Leasing zvítězil ve své kategorii již počtvrté v řadě.

Pořadí v  kategorii finančních institucí je vytvářeno podle výše tržeb. Největší podíl na tržbách ČSOB Leasing, které v roce 2005 dosáhly výše téměř 17,9 miliardy korun, měl již tradičně finanční leasing, rostoucím tempem se na nich podílel i operativní leasing a spotřebitelský úvěr. ČSOB Leasing, jako společnost poskytující financování spotřebitelské i podnikatelské komunitě, pevně kraluje českému leasingovému trhu. Své postavení ještě zvýraznila opakovaným vítězstvím ve své kategorii žebříčku nejvýznamnějších firem.

CZECH TOP 100 patří mezi prestižní tuzemské projekty s nejdelší tradicí. Přehled nejvýznamnějších firem je v České republice zveřejňován pravidelně od roku 1994 a jeho cílem je poskytovat informace o tuzemských podnikatelských subjektech. Žebříček finančních institucí CZECH TOP 100 je díky své vypovídací hodnotě, přesnosti a věrohodnosti používán pro analytické účely, pro makroekonomické studie a pro potřeby jednotlivých firem.

„Umístění v žebříčku 100 nejvýznamnějších firem České republiky, udělení Zlaté a Bronzové koruny 2006 v soutěži Zlatá koruna, dlouhodobé prvenství na leasingovém trhu, to vše jsou pozitivní signály pro naše zákazníky o úspěšném působení ČSOB Leasing na trhu,“ komentoval umístění v žebříčku generální ředitel ČSOB Leasing Karel Bouček. „ČSOB Leasing vloni oslavil desáté výročí svého působení na leasingovém trhu a polovinu z této doby stojí v jeho čele. V roce 2005 dosáhl ČSOB Leasing rekordních tržeb 17,9 miliardy korun a výrazně zvýšil svůj náskok před konkurenty,“ doplnil Karel Bouček.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy