K hypotéce nabízí Poštovní spořitelna vedení běžného účtu zdarma

02.08.2006 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna nabízí slevu všem zájemcům o hypotéky. Každý, kdo si zažádá o hypotéku v průběhu srpna, získá zdarma vedení běžného účtu na celou dobu fixace sazby. Může tak ušetřit až 2400 Kč.

Sleva dále posiluje cenovou výhodnost Poštovní spořitelny. Pokud si klient zvolí k hypotéce program postžirového účtu Klasik, ušetří při pětileté fixaci na poplatcích za vedení bezmála 1400 Kč. Pokud sáhne po programu Plus, získá jej také zdarma. „Úspora tak může činit až 2400 Kč,“ prohlásil Tomáš Zrzavecký, ředitel marketingu Poštovní spořitelny.

Poštovní spořitelna nabízí hypotéky od letošního roku. V jejich nabídce sází na jednoduchost a oslovuje zejména klienty z menších měst. „Podle našich dat jsou hypotéky v některých krajích výhodnější než nájemní bydlení. Takovým krajem je třeba Ústecký,“ uvedl Tomáš Zrzavecký. „Městem hypoték by tak do budoucna nemusela být jen Praha,“ doplnil.

Postžirový účet je cenově nejvýhodnější běžný účet na českém trhu. V programu Klasik je možné už za 23 Kč měsíčně získat plnohodnotný běžný účet s přímým bankovnictvím v ceně. V programu Plus pak klient získá za 40 Kč měsíčně vedení až tří platebních karet zdarma (Maxkarta), vedení embosované karty na první rok zdarma, zdarma je také vyřízení i vedení kontokorentu.

Poštovní spořitelna v současnosti vede více než milion běžných účtů. S celkovým počtem více než 2 miliony klientů je druhou největší bankou na českém trhu.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy