Objem portfolia hypoték GE Money Bank se v rámci jihomoravského regionu zvýšil o 27 %

08.08.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Během prvního pololetí letošního roku zaznamenala v jihomoravském regionu GE Money Bank výrazný nárůst poptávky po hypotečních úvěrech. Objem portfolia hypoték zde dosáhl částky necelých 1,6 miliardy korun, což v meziročním srovnání znamená navýšení o 27 procent. Důvodem byla především nabídka  hypoték „Akční hity“, která umožnila zájemcům čerpat hypoteční úvěry s výhodnou úrokovou sazbou a nízkými měsíčními splátkami.

Portfolio hypotečních úvěru GE Money Bank v jihomoravském regionu v uplynulém pololetí velmi výrazně vzrostlo. Ke 30.6.2006 zde celkový objem hypoték představoval téměř 1,6 miliardy Kč, což je 27% nárůst v porovnání se stejným dnem loňského roku. Podobným trendem se vyvíjelo i množství hypoték v regionu. Počet hypoték se v portfoliu jihomoravského regionu zvýšil o 22 % a dosáhl počtu 1935. 

V současnosti tvoří portfolio GE Money Bank téměř 12 tisíc hypotečních smluv (meziroční nárůst o 28 %). Objem portfolia se meziročně zvýšil o 38 % na 11,9 mld. Kč. Během prvního pololetí banka poskytla nové hypotéky v celkové hodnotě 2,1 miliardy Kč, což znamená 22% navýšení oproti stejnému období roku 2005.

„Za výborným výsledkem stojí především speciální nabídka „Akční hity“, kterou jsme klientům představili letos v únoru. Garantovaná úroková sazba pouhých 2,59 % p.a. pro hypotéky až do výše tří milionů korun v kombinaci s nízkými měsíčními splátkami, to byly hlavní výhody této nabídky. K výsledku prvního pololetí současně přispěla stále větší obliba Hypotéky naopak,“ řekl produktový manažer hypoték GE Money Bank Michal Strcula.

Prostřednictvím „Hypotéky naopak“ klient předem získává záruku výše a podmínek úvěru a s hypotékou „v kapse“ si může až devět měsíců vybírat nemovitost podle svých představ. Úrokové sazby jsou přitom nabízeny ve stejné garantované výši, jako u běžných hypoték.

GE Money Bank umožňuje klientům zafixovat si úrokové sazby na jeden rok, tři roky a pět let, okamžitě znát konečnou cenu a velmi snadno si vybrat hypotéku, která odpovídá jejich potřebám. GE Money Bank přistupuje ke všem klientům zcela transparentně při stanovení všech hypotečních úrokových sazeb. Sazbu banka garantuje všem klientům, kteří splní podmínky schválení úvěru.

GE Money Bank nabízí také 100% hypotéku - jde o úvěr s financováním plné ceny pořizované nemovitosti. Klientům dále GE Money Bank nabízí tzv. Doplňkový úvěr až do výše 900 000 Kč. Jedná se o neúčelový úvěr zajištěný nemovitostí, který se poskytuje k hypotečnímu úvěru od GE Money Bank. Atraktivní je i tzv. americká hypotéka Grande, neúčelový úvěr zajištěný nemovitostí až do výše 1,5 mil. Kč se splatností až 20 let a navíc bez poplatku za vyřízení.

GE Money Bank poskytuje hypotéky klientům od 18 do 65 let s možností splácení hypotéky až do 70 let věku klienta, věk přitom posuzuje podle nejmladšího samostatně výdělečného účastníka hypotečního úvěru. To pomáhá především mladším lidem s nižšími příjmy, kterým pomáhají se splácením hypotéky rodiče. Díky tomuto postupu mohou totiž zvolit delší dobu splatnosti a mají tak nižší měsíční splátky.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy