s Autoleasing nabízí spotřebitelský úvěr na nákup vozu

01.09.2006 | , Česká spořitelna
Tiskové zprávy


Leasingová společnost s Autoleasing, která je součástí silné středoevropské skupiny Erste Bank,  rozšířila v síti svých obchodních partnerů svou dosavadní nabídku leasingu a pojištění o další produkt – spotřebitelský úvěr na nákup vozu.

Úvěr je určen občanům i firmám k nákupu nových i ojetých automobilů a nových motocyklů. Přímo k úvěru lze sjednat také havarijní pojištění, povinné ručení a doplňková připojištění.

„Díky novému internetovému systému schvalování úvěru je celý proces získání úvěru velmi rychlý. Zákazník tak od prodejce odjede s uzavřenou úvěrovou smlouvou a novým vozem během několika minut. V průběhu pilotního provozu, který jsme zahájili v červnu tohoto roku, uzavřela naše společnost přes 1000 smluv,“ uvedl Pavel Ráliš, člen představenstva a obchodní ředitel.
 
Rozšíření dosavadní produktové škály odráží současné potřeby klientů, kteří od svého partnera očekávají kvalitní a komplexní služby.

Leasingová společnost s Autoleasing vznikla v říjnu 2003 a jejím 100% vlastníkem je od května 2004 Česká spořitelna. Její činnost se soustředí zejména na finanční leasing dopravní techniky v širokém spektru komodit, ve kterých dominují osobní a užitkové vozy. V průběhu roku 2005 společnost uzavřela obchody v celkovém objemu 3 067 mil. Kč, přičemž podíl dopravní techniky činil 81 %.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy