Volksbank CZ má v Praze další pobočku

05.09.2006 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


Volksbank CZ dnes otevřela v Praze další pobočku. Během října a listopadu banka plánuje otevření ještě dvou nových poboček v hlavním městě a jedné v Brně. Záměrem banky je pokračovat v rozšiřování pobočkové sítě, a to nejen v Praze, ale i v dalších větších městech.

Nová pobočka Volksbank CZ je umístěna na Praze 10 v ulici Moskevská 32. Jedná se o univerzální obchodní místo s komplexní nabídkou produktů a služeb banky určené zejména pro drobnou klientelu. Pobočka bude vybavena hotovostní pokladnou, bankomatem s dvacetičtyřhodinovým provozem a terminálem pro bezplatný tisk výpisů.

„Zvolená lokalita byla vybrána s ohledem na umístění stávajících poboček - Lazarská, Vinohradská, Kaprova a Strossmayerovo náměstí. Současně bylo naší snahou reflektovat poptávku a požadavky stávajících klientů banky,“ uvádí Miroslav Janda, pražský regionální ředitel Volksbank CZ.

Interiér pobočky je rozvržen tak, aby všichni klienti měli zajištěnu maximální míru diskrétnosti při jednání se zaměstnanci banky. Otevírací doba bude od 9.00 do 17.00, ve čtvrtek do 18.00 a v pátek do 16.00 hodin. Předpokládané produktové těžiště pobočky lze očekávat v oblasti úvěrových obchodů, zejména pro občany a podnikatele. 

„Pravdou je, že v oblasti platebního styku využívá klientela všech bank v ČR, a to včetně klientů Volksbank, stále více nástroje přímého bankovnictví. Nicméně především v oblasti sofistikovanějších produktů, jako jsou úvěry či investice, mají kamenné pobočky nadále své jednoznačné opodstatnění. A speciálně u nás ve Volksbank, kde se snažíme pro naše klienty hledat individuální řešení, nelze lidský faktor plně nahradit sebelepším nástrojem přímého bankovnictví,“ dodává Miroslav Janda.

Pobočku v Moskevské ulici povede Ing. Kateřina Klemtová. Do Volksbank přichází z eBanky, kde od roku 2004 působila na pozici bankovního a následně hypotečního poradce. Hlavní náplní její práce byla akviziční činnost u stávajícího portfolia klientů v rámci klientského centra. Kateřina Klemtová vystudovala Ekonomicko-správní fakultu na Univerzitě v Pardubicích. V průběhu let 2003 a 2004 absolvovala několik pracovních pobytů v USA.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy