BIST GigaCon 2006

13.09.2006 | , BIST GigaCon
Tiskové zprávy


Bezpečné a spolehlivé - takové by měly být počítačové systémy v našich firmách a domách. Odolné proti útokům kybernetických podvodníků, blokující spam. Spolehlivé, abychom se nebáli, že přijdeme o důležité data.

Na tom však závisí správné fungování naší společnosti. Proto srdečně zveme Vás i Vaší firmu k účasti na konferenci BIST GigaCon - Bezpečnost a spolehlivost informačních systému organizovanou týmem Software-Konferencje, která se koná 23. - 24. října 2006 v Praze v Hotelu Pyramida. Konference se zabývá nejnovějšími řešeními a technologiemi, které zajišťují spolehlivost informačních systému. Řeč se tak dostane na IDS, kryptografii, firewally, bezpečnostní audit nebo clusterování. To vše ve více než dvaceti přednáškách vedených předními odborníky.

BIST GigaCon 2006 je největším v České republice přehledem dostupných prostředí a nástrojů, které jsou nezbytné k efektivnímu zajištění bezpečnosti informačních systémů. Pro účastnické firmy je místem kontaktu s potenciálním zákazníkem, příležitostí ukázání předností a možností promovaných řešení. účastníci mohou srovnat a ocenit nabízené produkty, setkat se a diskutovat s odborníky. Na konferenci je vstup pro účastníky zdarma, ale podmínkou účasti je registrace.

Co nás čeká tento rok?

  • 2 dny
  • 400 účastníků
  • 2 souběžná tematická sezení
  • více než 20 přednášek

 
Připojte se k nám a setkejme se v Praze! Pro všechny zaregistrované účastníky máme cenné dárky. Těšíme se na Vás!

 
Více informací a přihlašovací formulář najdete na: www.bist.gigacon.org 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy