Nová kreditní karta AVON je začátkem krásného partnerství

07.12.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Společnosti GE Money a Avon podepsaly globální dohodu o vydávání kreditních karet Avon ve střední a východní Evropě. Česká republika je první zemí, kde je karta vydávaná.  

Česká republika je od letošního podzimu prvním trhem, který přichází s nabídkou této jedinečné platební možnosti. Společnosti Avon Cosmetics a GE Money Multiservis představily na českém trhu ve společném programu nové kreditní karty. Kreditní karta Avon byla vydána tisícům obchodních zástupců značky Avon. Česká republika se tak stala první zemí, kde byla zahájena spolupráce dvou globálních partnerů. Obě společnosti podepsaly globální kontrakt, který vytváří dobrý základ pro dlouhodobý vztah.

„Jsem potěšen, že GE Money Multiservis uzavřel na českém trhu partnerství s tak úspěšnou a inovativní společností, jako je Avon Cosmetics, a jsem si jistý, že v nové kartě Avon získají obchodní zástupci této značky nejlepší kreditní kartu ve své třídě jako obchodní a osobní platební nástroj. Jsem rovněž přesvědčen, že karty Avon se stanou především pro ženy oblíbenou platební kartou na českém trhu," uvedl Charlie Coode, generální ředitel GE Money Multiservis.

Kreditní karta Avon představuje pro obchodní zástupce značky Avon vysokou hodnotu. Mají možnost vybrat si ze dvou atraktivních designů karet – lze říci, že karty jsou na českém trhu opravdovými kráskami. Kromě toho budou mít obchodní zástupci možnost rychle platit za své internetové a telefonické objednávky produktů AVON. 

Marianna Bradovková, generální ředitelka AVON poznamenala: „Jedná se o vzrušující doplněk našich služeb, který provází 15. výročí značky AVON v České republice. Je skvělé, že našim obchodním zástupcům můžeme nabídnout pohodlí a úspory. Myslím si, že vytříbený vzhled karty bude šperkem v peněžence každé ženy.” 

Kreditní karta Avon má navíc standardní vlastnosti kreditních karet a je akceptována všemi maloobchodníky a bankomaty s logem MasterCard po celém světě. Nabízí rovněž až 50denní bezúročné období, úrokovou sazbu 1,65 %, představuje jedinečnou metodu platby v rámci značky Avon a jejích věrnostních služeb a ještě mnohem víc.

Věrnostní program nabízí speciální hodnotu zákazníkům, kteří sbírají body za všechny nákupy placené kreditní kartou Avon. Body automaticky přibývají na účtu kreditní karty a po dosažení určitého limitu je zákazníkovi vydán kupón. Zákazníci jsou informováni o stavu svého věrnostního účtu prostřednictvím měsíčních výpisů. Body získané ve věrnostním programu lze použít k nákupu kosmetiky Avon.

Podepsáno bylo již více než 2000 smluv, takže se nyní těšíme na první uživatele kreditní karty Avon na trhu!

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy