Investiční životní pojištění COMFORT PLUS si sjednalo již více než 4 000 zákazníků

17.01.2007 | , Winterthur
Tiskové zprávy


Investiční životní pojištění COMFORT PLUS, které v létě 2006 uvedla na trh pojišťovna Winterthur, si sjednalo již více než 4 000 zákazníků.

COMFORT PLUS umožňuje individuální nastavení investičního profilu od investic do zahraničního fondu přes investice do likvidních českých akcií a dluhopisů až po fond s garantovaným výnosem 2,4 % p.a. ,“ říká Tomáš Vystrčil, vedoucí úseku životního pojištění Winterthur pojišťovny. Pojistné, které není použito na krytí rizikových složek, je investováno dle přání klienta a takto zhodnocované prostředky může navíc klient libovolně čerpat. Má také možnost vložit kdykoliv mimořádné pojistné.

„Investiční životní pojištění si v České republice získává stále větší oblibu. Zákazníci chtějí sami rozhodovat o tom, kam investovat rezervu svého pojištění. Požadují také, aby v průběhu pojištění mohli se svými  penězi disponovat. Investiční životní pojištění je pro ně proto ideálním nástrojem,“ doplňuje Tomáš Vystrčil.

Investiční životní pojištění COMFORT PLUS je možné sjednat až do věku 99 let, představuje tak moderní celoživotní produkt, jehož jednotlivé složky lze libovolně měnit podle potřeb, finančních záměrů a konkrétní životní situace klienta. Pojistné zaplacené pojistníkem na investiční životní pojištění lze odečíst od základu daně až do limitu 12 000 Kč ročně.

V rámci produktu COMFORT PLUS si klient může sjednat libovolnou kombinaci následujících typů pojistné ochrany:


  •  Pojištění pro případ smrti

  •  Pojištění pro případ smrti úrazem

  •  Pojištění pro případ trvalých následků úrazu (lineární nebo progresivní plnění)

  •  Pojištění ročního důchodu pro případ plné invalidity

  •  Zproštění od placení pojistného v případě plné invalidity

  •  Pojištění pro případ pracovní neschopnosti (s dobou plnění až 24 měsíců, což je nejdelší doba nabízená na českém trhu)
  •  
     Pojištění pro případ hospitalizace (od 1.2.2007)

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy