T-Mobile od února nabídne tarify s kreditem pro volání i SMS

29.01.2007 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 29. ledna (ČTK) - Mobilní operátor T-Mobile po vzoru konkurence nabídne nové tarify, které umožňují využít kredit v rámci měsíčního paušálního poplatku na telefonování i posílání zpráv podle potřeb zákazníka. Podobný princip funguje u předplacených karet. Nevyčerpaný kredit si budou moci klienti neomezeně převádět do dalších měsíců, uvedla firma v tiskové zprávě.

Podobné tarify představily konkurenční firmy Vodafone i Telefónica O2 loni v září. Na rozdíl od T-Mobile však operátoři nenabízí neomezenou možnost převádění nevyužité částky do dalších měsíců. Jejich tarify rovněž nezahrnují možnost využít kredit pro posílání multimediálních MMS.

Uživatelé budou moci vybírat z pěti možností měsíčního paušálu. Nejnižší s kreditem 250 Kč začíná na 297,50 Kč. Ceny volání se pohybují od 2,98 Kč do 5,95 Kč za minutu podle zvolené výše paušálu. Jsou přitom stejné pro jakoukoliv denní dobu a volání do jakékoliv sítě. Poplatky za poslání zpráv jsou u všech tarifů stejné a to 1,19 Kč za SMS a 5,95 Kč za MMS.

T-Mobile patří do stejnojmenné skupiny Deutsche Telekomu. Na konci září měla firma 4,82 milionu klientů, což bylo nejvíce na trhu.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK