Winterthur nabízí klientům bezplatný internetový přístup k účtu penzijního připojištění

15.02.2007 | , Winterthur
Tiskové zprávy


Winterthur penzijního fondu nyní mohou kdykoliv zjišťovat stav svého účtu penzijního připojištění, včetně detailů jednotlivých plateb.

Své osobní informace má tak připojištěný k dispozici 24 hodin denně. Podobnou službu budou moci navíc v brzké době využít i klienti Winterthur životní pojišťovny. Jde o první výhodu, kterou společnost AXA klientům Winterthur přináší.  AXA, jedna z největších světových pojišťovacích skupin, převzala na konci minulého roku Winterthur Group a stala se tak novým majitelem společnosti Winterthur v České republice.

„Začlenění Winterthur do finanční skupiny AXA bude znamenat rozšíření produktového portfolia a nové možnosti v oblasti nabízených služeb.  První novinkou pro naše klienty je nabídka internetového přístupu k osobnímu účtu penzijního připojištění. Tuto službu nabízíme samozřejmě všem svým klientům zdarma,“ říká ředitel PR a komunikace společnosti Winterthur Marek Zeman.

Pokud si klient zažádá o novou službu, může sledovat stav svého účtu penzijního připojištění včetně detailů plateb - účastníka, zaměstnavatele, 3. osoby, státního příspěvku a zhodnocení vložených prostředků. Internetový přístup k účtu založí klientovi Winterthur na základě vyplnění jednoduché žádosti na internetových stránkách (www.winterthur.cz a již nyní i na adrese www.axa.cz). Zažádat o něj může také na kterékoliv pobočce Winterthur. Pro zajištění bezpečnosti osobních údajů bude následně klientům doručen poštou do vlastních rukou vstupní PIN a službu bude možné poté začít ihned využívat.

Bezplatný online přístup k účtu penzijního připojištění úspěšně využívají také klienti Winterthur na Slovensku.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy