Společnost GE Money Auto profinancovala v roce 2006 nejvíce vozů v České republice

21.02.2007 | , GE Money Auto
Tiskové zprávy


Celková pořizovací cena automobilů byla téměř 7,5 miliard korun, v meziročním srovnání jde o 5% nárůst.

Společnost GE Money Auto profinancovala v roce 2006 v České republice nejvíce vozů koncovým uživatelům – celkem 38 794. Jejich celková pořizovací cena byla téměř 7,5 miliard korun, ve srovnání s rokem 2005 jde o 5% nárůst. Také v tomto roce si GE Money Auto udržela pozici lídra tuzemského trhu ve financování ojetých automobilů, dařilo se jí ale i v oblasti financování nových vozů. Jejich pořizovací cena přesáhla hranici 1,3 miliardy korun, v meziročním srovnání jde o nárůst o 16 %. Více než 86 % všech automobilů bylo financováno účelovým úvěrem autoCREDIT - nejvyužívanějším úvěrovým produktem pro financování nákupu automobilu v České republice. Celkový počet smluv v portfoliu GE Money Auto přesáhl hranici 95 000 vozů.

„V letošním roce máme dva hlavní cíle. Nadále poskytovat ty nejlepší služby na trhu ojetých vozidel a posilovat naši pozici  v segmentu financování nových automobilů. Chceme našim zákazníkům přinášet inovace, více flexibility a zjednodušování v produktech,“ řekl Petr Šaštinský, generální ředitel a předseda představenstva GE Money Auto. „Klienti získají v tomto roce bezplatný poukaz na mycí program na automatických myčkách Benzina nebo budou moci využít k opravě skel na svých vozidlech některý z partnerských servisů.“

Společnost GE Money Auto slaví v letošním roce desetileté výročí svého působení na trhu financování automobilů v České republice. Od svého vstupu na trh v roce 1997 uzavřela více než 287 000 smluv na financování nových či ojetých vozů. Celkem svým zákazníkům profinancovala více než 36,3 miliard korun. 

GE Money Auto je univerzální společnost, která se zaměřuje na financování širokého segmentu vozů. Prostřednictvím produktu motoCREDIT umožňuje také snadné a rychlé pořizování nového i ojetého motocyklu. Hlavní výhodou tohoto produktu je rychlost - úvěrovou smlouvu lze přímo u prodejce uzavřít za půl hodiny. Zároveň s financováním je možno sjednat výhodné pojištění, které je součástí měsíčních splátek. Délka financování se jak u nových, tak ojetých motocyklů, pohybuje v rozmezí 6 - 48 měsíců. Svým zákazníkům nabízí společnost GE Money Auto mnoho zajímavých výhod. Klienti GE Money Auto mohou například využívat věrnostní Program Plus. Jeho hlavní předností je výrazné cenové zvýhodnění při financování dalšího vozu a zjednodušený schvalovací proces. V rámci Programu Plus obdrží zákazníci rovněž CCS kartu nabitou na hodnotu 2000 Kč.

Při uzavření nové smlouvy získají klienti kartu BENZIN Plus, která je opravňuje čerpat pohonné hmoty u čerpacích stanic Benzina a Paramo se slevou 0,80 Kč na litr pohonných hmot. V roce 2006 ušetřili jejím prostřednictvím více než 5,7 milionů korun a při 339 000 transakcích načerpali téměř 8,1 milionů litrů pohonných hmot.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy