OB Leasing představuje na MSV nový produkt PRIBORplus

13.09.1999 | ,
DANĚ


Nový produkt s obchodním názvem PRIBORplus uvádí na trh společnost OB Leasing. ČTK o tom dnes informoval ředitel odboru marketingu firmy Josef Bratršovský.

"Hlavní výhoda nového produktu, určeného podnikatelským subjektům pro financování větších investičních celků, případně k financování nákladních automobilů, spočívá v jeho přímé vazbě na vývoj ceny peněz na mezibankovním trhu, konkrétně jde o vazbu leasingového úroku na sazbu PRIBOR 3M," dodal.

Společnost produkt PRIBORplus společně s celou nabídkou firmy představuje na dnes začínajícím 41. Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, kterého se účastní ve společném stánku se svým 100procentním akcionářem, Československou obchodní bankou (ČSOB).

OB Leasing je od svého založení v říjnu 1995 z hlediska postavení firmy na trhu třetí největší univerzální leasingovou společností. Její obchodní obrat činil v roce 1998 celkem 6,15 miliardy Kč, což představovalo meziroční nárůst o 18 procent. Na nárůstu obchodů se významně podílel leasing strojů, zařízení a technologií s obratem 1,45 miliardy Kč.

Zdroj: ČTK

Autor článku

 

Články ze sekce: DANĚ