Expo Australia 2011 – Největší veletrh studia a práce v Austrálii!

20.04.2011 | , ChrisFromParis
Studentské centrum


Společnost AustraliaOnline vás zve na 7. ročník největšího veletrhu studia  a práce v Austrálii – Expo Australia 2011.


Společnost AustraliaOnline vás zve na 7. ročník největšího veletrhu studia  a práce v Austrálii – Expo Australia 2011. Získejte zbrusu nový katalog s DVD  o cestě dvou studentů do Austrálie! 7. ročník veletrhu navštivte v Praze, Brně nebo Bratislavě. Vstup na veletrh je ZDARMA a navíc můžete vyhrát 12ti týdenní jazykový kurz v Austrálii!

Na veletrhu se dozvíte vše o studiu, práci a životě v Austrálii. Během veletrhu se návštěvníkům představí australské školy jak ze Sydney (NSW), Brisbane (QLD), Gold Coast (QLD), Cairns (QLD), Melbourne (VIC), Adelaide (SA) nebo Perthu (WA). Každý návštěvník tak může porovnat nabídky jednotlivých institucí a vybrat si tu nejvhodnější. Některé školy vysílají na veletrh zástupce z Austrálie, takže si s nimi můžete osobně promluvit. Současně s prezentacemi jednotlivých škol budou probíhat přednášky o studentských, turistických nebo business vízech nebo o podmínkách emigrace a práci v Austrálii. Na veletrhu je možné získat kupón na ZÁPISNÉ ZDARMA, které vám ušetří až 3500 Kč! Na australský hudební nástroj didgeridoo zahraje během veletrhu muzikant Ondřej Smeykal.

KDY A KDE SE VELETRH KONÁ:

BRNO - Právnická fakulta Masarykovy univerzity - Posluchárna 038 - Veveří 70
Úterý - 26. dubna 2011 od 14:00 do 18:00 hodin

BRATISLAVA - Univerzitná knižnica v Bratislavě, přednášková sála, Ventúrska 11
Streda - 27. aprila 2011 od 14:00 do 18:00 hodin

PRAHA - Hotel Jalta, Václavském náměstí č. 45
Pátek - 29. dubna 2011 od 12:00 do 18:00 hodin
Sobota - 30. dubna 2011 od 12:00 do 18:00 hodin

PROČ SI NENECHAT VELETRHU UJÍT?


  • AustraliaOnline si pro vás připravila nový katalog plných užitečných a aktualizovaných informací



  • proběhne SOUTĚŽ O 12TI TÝDENNÍ KURZ V AUSTRÁLII !!



  • zdarma dostanete DVD o cestě dvou studentů do Austrálie



  • získáte přehled o programech, rozvrzích a nabídkách jednotlivých škol



  • dozvíte se, jak získat práci v Austrálii



  • dostanete KUPON na ZÁPISNÉ ZDARMA a ušetříte tak až 3 500 Kč



  • letecká společnost Korean Air vám prostřednictvím AustraliaOnline nabídne speciálně zvýhodněné letenky do Austrálie i na Nový Zéland



  • vaše dotazy zodpoví přímo pracovníci AustraliaOnline v Sydney, kteří na veletrh přiletí



  • přítomni budou i bývalí studenti, kteří se s vámi poděli o jejich zkušenosti



PROČ STUDOVAT V AUSTRÁLII?

Touha vidět exotickou Austrálii, zdokonalit se v angličtině, vydělat si a nepochybně zažít hodně zábavy a dobrodružství již není v dnešní době nereálná. Svědčí o tom fakt, že Austrálii navštíví ročně téměř 200 tisíc studentů z více jak 80 zemí světa. Jen z Čech a ze Slovenska se vydá na jižní polokouli každý rok 1500 studentů. Velká část z nich si svůj pobyt po ukončení školy prodlouží a někteří dokonce získají v Austrálii trvalý pobyt.

O SPOLEČNOSTI AUSTRALIAONILNE.CZ

Společnost AustraliaOnline.CZ se již 17 let zabývá zprostředkováním studentských pobytů a emigrace. V Austrálii poskytuje tato agentura všem svým silné zázemí a základnu ve formě kanceláře s českými a slovenskými pracovníky, kteří mají letité zkušenosti a vlastní migrační licence, takže Vás mohou zastupovat při úředních věcech na imigračním úřadě. AustraliaOnline má jako jediná společnost v České republice aktivně působícího registrovaného migračního poradce. V České republice využívá služeb AustraliaOnline.CZ skoro polovina všech zájemců co míří za studiem na jižní polokouli.


Více podrobností a informací o veletrhu Expo Australia 2011 najdete na webu: http://www.australiaonline.cz/

Autor článku