O fotografickou soutěž Okultění se zajímá čím dál více lidí

29.04.2011 | , ChrisFromParis
Studentské centrum


29. dubna se pod kabátem pražského Majálesu předvede několik talentovaných začínajících fotografů.


29. dubna se pod kabátem pražského Majálesu předvede několik talentovaných začínajících fotografů. Ve 14 hodin bude zahájeno na dvoře Filozofické fakulty UK v Celetné ulici a nedaleké kavárně Le Court slavnostní vyhlášení Okultění 2011.
„Každý rok se zvyšuje úroveň akce a vždy přiláká o něco více diváků. Pomalu rosteme, a stáváme se součástí pražského studentského i veřejného života. Věříme, že letošní ročník přiláká ještě více lidí a poodhalí zase nějaký ten vznikající talent," řekl Tomáš Gavlas, předseda občanského sdružení Culto a hlavní organizátor akce.
Veškeré zajímavé fotografie jsou vyvěšeny na www.culto-ako.cz, kde diváci mohou hlasovat. Kromě divácké ceny, se bude udělovat i cena od odborné poroty v čele s Věrou Matějů, předsedkyní svazu českých fotografů. Zároveň bude rozdána spousta dalších zajímavých ocenění.
Během večera se o zábavu postarají i muzikanti. Okultění dá možnost vystoupit několika kapelám. Nejlepší hudební formace vystoupí na pražském Majálesu s kapelami jako jsou Chinaski nebo Skyline.
Výsledky soutěže budou vyhlášeny před 20. hodinou v přilehlé kavárně Le Court.

Autor článku